Měj víc úspěchů v roce 2022!

Lovcův recept na dosažení tvých snů a přání v novém roce. Sleduj!

FASCINUJÍCÍ ŽIVOTNÍ MISE BY MĚLA BÝT STŘEDOBODEM TVÉHO ŽIVOTA!

Na konci roku už tradičně v rámci Lovcova deníku přináším svým fanouškům a čtenářům krátký, akční tip. Pokud ho správně aplikuješ, instantantně zvýšíš svou úspěšnost v určitých oblastech nebo v životě obecně. Předloni jsem se zabýval tím, jak skvělý krok představuje zbavení se mentality oběti. Loni jsem ti přinesl jednoduchou radou ohledně toho, jak rychle a jednoduše zlepšit svou komunikaci s holkama například na prvním rande. Letos to vezmu opět zeširoka s ohledem na vyšší úspěšnost de facto ve všech oblastech života.

OBAVY

Občas na Lovcově deníku zaznamenávám takovéto komentáře:

Lovče, já bych se strašně rád pustil do studeného balení, tedy oslovování holek na ulici. Mám ovšem obavy z toho, že mě nějaká holka obviní ze sexuálního obtěžování a nebo se případně se za rohem zjeví roj krvelačných feministek vyzbrojených nůžkami, jež mi promptně ustřihnou mého pinďoura přímo na ulici!

Ahoj, Lovče, rád bych zkusil žít otevřenými vztahy a mít v životě vícero atraktivních holek. Jenže, co když se to těm holkám nebude líbit a opustí mě? Co pak budu proboha dělat? A co když se to případně dozví moji rodiče? Určitě mě strašně odsoudí! Můj otec mě přehne přes koleno a zmaluje mi pozadí! Ne, ne, raději zůstanu ve svém fádním, nikam nesměřujícím monogamním vztahu, který mi z velké míry přináší pouze frustraci. V něm se alespoň cítím bezpečně!

Rád bych zkusil odejít z mého nudného korporátního jobu a začít podnikat. Jenže, jakou mám záruku, že se mi to povede? Co když zkrachuji a před všemi kamarády a rodinou budu za lůzra?

Hele, já bych i vyrazil na rande s nějakou novou neznámou holkou, ale co když od ní chytnu covid? Jo, je mi třicet a jsem zdravej, ale nikdy nevíš! Já ještě nechci umřít! Raději budu sedět doma.

BETA CHLAP VS NOVÝ ALFA CHLAP LOVEC

Všechny tyto zprávy a komentáře nádherně ilustrují přístup typického beta chlapa ke svému životu a světu obecně. Paralyzující, často zcela zbytečné a iracionální obavy, strach, nejistota. A z toho pramenící neschopnost se svým životem cokoli podniknout a posunout se dále.

Přístup Nového Alfa chlapa – Lovce se od tohoto zbabělého postoje zásadním způsobem liší. Alfa Lovec totiž chápe svůj život jako dobrodružství. Odvážně vystupuje ze své zóny komfortu a pravidelně se pouští do rozumného kalkukovaného rizika.

PRAVIDLO 2 %

Můj oblíbený kouč a inspirátor Caleb Jones formuloval Pravidlo 2 procent, které osobně považuju za velmi užitečné, pokud jde o analýzu a hodnocení rizika rozličných událostí a akcí v životě. Konstantně se jím řídím. Toto pravidlo zní takhle:

Pokud má nějaká negativní událost, katastrofa nižší nežli 2% pravděpodobnost, že nastane, nezabývej se jí. Neber ji zkrátka v potaz a pokračuj dále ve svých činnostech a dobrodružstvích!

CESTOVÁNÍ LETADLEM

Osobně toto pravidlo aplikuji například během cestování letadlem. Upřímně řečeno tato situace ve mě vyvolává určité obavy. Vědomí toho, že nemám věci pod kontrolou a ve výšce několika kilometrů mě drže jen tenká skořápka z lehkých kompozitních materiálů ve mě vzbuzuje úzkost. Nicméně, když se k celé situaci vztáhnu racionálně a pragmaticky, dobře vím, že pravděpodobnost katastrofy je nižší než 2 % a není potřeba se jí tedy obávat. Nasednu tedy do letadla a pokračuji ve svých dobrodružstvích.

OSLOVENÍ A DALŠÍ ČINNOSTI

No, a takto se to má i s dalšími dobrodružstvími v životě. Například:

  • Vyraž ven a oslov holky na ulici. Pokud se budeš chovat jako slušný chlap v dobré náladě, který holky nenahání a je schopen přijmout odmítnutí s úsměvem a dobrou náladou, pravděpodobnost, že by tě nějaké divé ženy obvinily z obtěžování a chtěly tě pověsit za koule do průvanu, se limitině blíží nule. Neboj. Vyraž ven a pusť se do toho!
  • Pokud se naučíš SI SPRÁVNĚ A ÚSPĚŠNĚ PŘIVÁDĚT DO ŽIVOTA NOVÉ KRÁSNÉ ŽENY a zároveň SPRÁVNĚ NAVAZOVAT A ŘÍDIT OTEVŘENÉ VZTAHY, pravděpodobnost, že v životě skončíš jako osamělý poustevník masturbující za kořenem za krušného nedostatku žen v životě, se limitně blíží nule. Lákají tě otevřené vztahy? Neboj a PUSŤ SE DO TOHO!
  • Jsi chlapem z hlavního segmentu publika Lovcova deníku – tedy chlapem mezi cca 25 a 45 rokem života? Jsi obecně zdravý? Pokud ano, tak pravděpodobnost, že zemřeš na covid je nižší nežli 2 procenta. Nenech se paralyzovat zbytečnými obavami, neschovávej se doma pod kobercem a vyraž ven na první rande s krásnou holkou. Budeš v pohodě!

A OBECNĚ DOBRODRUŽSTVÍ V ŽIVOTĚ

Takto jsme si tedy rozebrali zdánlivě kritické a nebezpečné situace. Do dobrodružství se ovšem jako Nový Alfa chlap Lovec pouštěj pravidelně i v dalších oblastech. Dám ti jeden konrkétní příklad ze svého života.

Tento rok jsem dal výpověď v korporátu a začal podnikat v rámci své životní mise – tedy v tvorbě blogu a YT kanálu o chlapském seberozvoji Lovcův deník. Když jsem se k tomuto kroku odhodlal, měl jsem stoprocentní jistotu, že se setkám s úspěchem? Že vydělám dostatečné prostředky? Že můj příjem se alespoň přiblíží přijatelné míře a výši mého někdejšího příjmu v korporátu? Že nezkrachuji? Samozřejmě, že ne! Jistotu jsem neměl žádnou. Nepřišel za mnou žádnej kouzelník a neslíbil mi: “Michale, bude to super. Budeš úspěšný!”

Přesto jsem se po důkladné přípravě a zralé úvaze k tomuto kroku odhodlal. Proč? Protože jsem si vědom toho, že pokud chce chlap v životě dosáhnout svých cílů a úspěchu, musí se pouštět do rizika a dobrodružství. V této chvíli vím, že to bylo správné rozhodnutí. Tímto chci poděkovat všem fanouškům LD, kteří sledují mou tvorbu a kteří si případně pořídili některý z mých produktů – e-knih, video kurzů či audioknihy, jejíž úspěch po nedávném uvedení mě strašně mile překvapil. Díky! Rok 2021 se stal nejlepším rokem mého života. Z vícero důvodů, nicméně jeden z nich spočívá v tom, že jsem překonal své obavy a pustil se do dobrodružství své životní mise – do tvorby Lovcova deníku na plný úvazek!

KALKULUJ RIZIKO

Samořejmě musím podotknout: do dobrodružství se vždy pouštěj po zralé úvaze a riziko předem kalkuluj za použití racionality a zdravého rozumu. Nevrhej se do věcí a projektů jako nepřipravený, naivní blázen! Podstupuj zkrátka kalkulované riziko.

LOVCŮV DENÍK V PŘÍŠTÍM ROCE

Já ti můžu slíbit, že v rámci své životní mise ti budu i v příštím roce přinášet cenné rady, tipy a informace na téma:

SLEDUJ, JAK DOSÁHNOUT SVÝCH SNŮ V ROCE 2022!

DO ROKU 2022 HODNĚ DOBRODRUŽSTVÍ, ÚSPĚCHŮ A LOVU ZDAR!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *