12 HODIN K ÚSPĚŠNÉMU SVÁDĚNÍ!

Lovcův trénink je tady jako AUDIOKNIHA! Poslouchej 12 hodin a zlepši navždy svůj milostný život jako už stovky chlapů a kluků před tebou!

PUSŤ SE DO NEJČTIVĚJŠÍHO PRŮVODCE SVĚTEM SVÁDĚNÍ. 333 STRAN TEXTU A 12 HODIN POSLECHU. →

ZÍSKEJ LOVCOVO KOMBO!→

ZÍSKEJ KOMBO (SK)→

LOVCOVO KOMBO (KOMBINACE E-KNIHY + AUDIOKNIHY) – NEJOBLÍBENĚJŠÍ VARIANTA SLEDUJÍCÍCH LOVCOVA DENÍKU

ZÍSKEJ AUDIOKNIHU!→

ZÍSKEJ AUDIOKNIHU (SK)→

Strč si sluchátka do uší a ponoř se do nejpropracovanějšího a nejzábavnějšího průvodce sváděním! 12 hodin poslechu tě dělí od toho, abys získal kompletní návod, jak si přivést do života krásné holky a ženy! Návod – Lovcův plán, který změní tvůj pohled na svádění. Umožní ti vyhnout se chybám, které jsi doposud možná dělal, zlepší způsob, jakým působíš na ženy a změní tvůj vztahový život navždy! Stejně jako v případě stovek chlapů a kluků před tebou!

  • 18 audiokapitol ve formátu mp3 (načtené libým hlasem Lovce), které si můžeš stáhnout do svého zařízení a poslouchat kdekoli – v autě, cestou vlakem nebo třeba při práci.
  • Audiokapitoly jsou k dispozici rovněž ve formě skrytých videí na YouTube pro pohodlný poslech na této platformě.
  • K audioknize získáš brožuru s tréninkovými obrázky a schématy.
  • Dohromady přes 700 minut (cca 12 hodin) výkladu plného užitečných tipů, postupů, rad a příběhů, které dohromady tvoří LOVCŮV PLÁN – strategii, jak si co nejrychleji přivést do života atraktivní ženy za minimálních finančních a časových nákladů.

LOVCOVO VÝHODNÉ KOMBO: E-KNIHA + AUDIO

Skvělou strategií je zkombinovat e-knihu a audioknihu. Audio můžeš poslouchat kdekoli, například při cestování, při manuální práci nebo v posilovně. E-kniha ti pak poskytne skvělou orientaci tam, kde se budeš chtít do Lovcova plánu více ponořit a vše si pořádně nastudovat.

PROTO JSEM PRO TEBE PŘIPRAVIL ZVÝHODNĚNÉ KOMBO: E-KNIHA+AUDIOKNIHA. (Při jeho pořízení ušetříš 20 % z ceny audioknihy, tedy 296 CZK, navíc získáš 20 % slevu na další Lovcovy tréninky například na téma vztahů!) LOVU ZDAR!

JSI UŽ MAJITELEM E-KNIHY LOVCŮV TRÉNINK? PAK NA AUDIOKNIHU ZÍSKÁVÁŠ 20 % SLEVU. STÁHNI SI E-KNIHU ZNOVU (POUŽIJ ODKAZ Z PRODEJNÍHO EMAILU) A SLEVOVÝ KUPON NOVĚ NAJDEŠ NA PRVNÍ STRÁNCE HNED ZA OBSAHEM. V PŘÍPADĚ DOTAZŮ NAPIŠ: INFO@LOVCUVDENIK.CZ

Publikace kniha je poutavě napsaná. Obdivuhodná je propracovanost s jednoznačností profesionality provedení. Co se mi líbí nejvíce, je ten klid při čtení. Sice si to dnes vyposlechnu, ale beru to tak, že budu (třeba) moci něco předat synovi, co mi můj táta nemohl či nechtěl/ nestihl říct.

RECENZE POSLUCHAČE / ČTENÁŘE KARLA

Už jsem ti párkrát psal o svém rozchodu se ženou. Nicméně jsem si koupil tvou audioknihu Lovcův trénink: Sbal ji a mějte sex! Na moji holkytidu je to nejlepší lék. Balím ženský skoro každý den. Schůzka z 60% procent sex na prvním rade, zbytek na druhém. Opravdu to funguje. Sebevědomí roste. A až na moji ješitnost k mé ženě jsem spokojený, jak to teď je. Ještě jednou moc děkuji. Zachránilo mě to. Děkuji! 

RECENZE POSLUCHAČE PAVLA
POSLECHNI SI UKÁZKU AUDIOKNIHY!
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *