1. Tinder rande u tebe doma. Jde to?

Můžeš pozvat holku na první rande přímo k tobě domů a mít s ní ihned sex? Sleduj!

TINDER KONVERZACE S KRÁSNOU HOLKOU A PAK HNED RANDE A SEX U TEBE. ZNÍ TO JAKO POHÁDKA?

MOJE POSTŘEHY

Moje reakce se dá shrnout takto:

  • Ano je to možné. Povedlo se mi to.
  • Jednalo se v obou případech o atraktivní ženy kolem 30. roku života. První z nich na své stupnici atraktivy 1 až 10 hodnotím jako 8ku, druhou jako 9ku.
  • Pokud se do této aktivity pustíš, nečekej velkou míru úspěšnosti. Naprostá většina žen vzhledem ke svému OPK (obrana proti kurvení se) nebude chtít přistoupit na to, že přijdou hned na první rande k tobě domů.
  • Důležitou roli hraje i element bezpečnosti – ženy jako slabší pohlaví tě musí alespoň formálně poznat na prvním rande odehrávající se na neutrální, bezpečné půdě kavárny, baru nebo třeba lavičky v parku. Pokud při tomto prvním rande uspěješ, máš cestu otevřenou k organizaci druhého rande u sebe doma.
  • Zejména pokud komunikuješ na Tinderu s atraktivní holkou, k pozvání k sobě domů potřebuješ velkou míru uvolněnosti, nezávislosti na výsledku a totálního podřízení se zákonu minimální snahy. Existuje totiž velmi vysoká pravděpodobnost, že holka bude tvé pozvání považovat za natolik troufalé, že kontakt s tebou promptně ukončí.
  • Pozvání k sobě domů na 1. Tinder rande tedy rozhodně nedoporučuju začátečníkům a středně pokročilým. Jedná se odvážný, drzý krok hodný už pokročilého Nového Alfa chlapa – Lovce.

KATARINA

S Katarinou jsem začal komunikovat na Tinderu uprostřed lockdownu začátkem roku 2021. Hned od začátku působila jako velmi zaměstnaná byznys žena. která nemá času nazbyt. Mimo jiné proto jsem jí uvolněně a jen tak mimochodem nabídl setkání u mě doma, když k večeru stejně není možné vyrazit někam ven. K mému lehkému překvapení nabídku okamžitě a bez zbytečných řečí přijala. Na další den dorazila ke mně kolem deváté večer. Nalili jsme si víno a pokecali jsme.

Katarina si po celou dobu zachovávala opatrný odstup na pohovce v mém pokoji, kde jsme seděli. Soudě dle této řeči těla jsem se rozhodl, že nebudu eskalovat a nepokusím se ji políbit. (Mimochodem, komplexní návod, jak správně číst řeč ženského těla a rozpoznat neverbální náznaky ženského vzrušení, najdeš v Lovcově tréninku). Katarina sice projevila dost odvahy, když přijala mé pozvání. Během samotné schůzky však působila upjatě, odměřeně a mé pokusy zavést hovor na intimní témata vytrvale odvracela směrem k oblastem práce, kariéry a byznysu. Zkrátka nudné rande, ačkoli se odehrávalo u mě doma. Celou eskapádu jsme ukončili asi po dvou hodinách. Katarina se vypravila domů a už jsme se neviděli.

NATALIA

Průběh mého prvního kontaktu s atraktivní Ukrajinkou Natálií (velmi silná 9ka na mé stupnici atraktivity) jsem popsal v kapitole věnované sextingu těmito slovy:

„Tady je můj Whatsapp, ale musím ti něco říct. Jsem vdaná.“ píše Natalia, mladá ukrajinská vědkyně pobývající momentálě se svou familií ve středních Čechách. Tato rozverná uživatelka Tinderu se evidentně nudí nejen během karantény, ale obecně i ve svém manželském svazku, takže za současných podmínek představuje skvělou potenciální partnerku pro online sexting, tedy výměnu eroticky laděných online zpráv textové nebo audiovizuální podoby.

Jak ve zmíněné kapitole vysvětluji, sextingu se zpravidla nevěnuji, jelikož mým cílem není zírat na fotky koziček, nýbrž na krásnou nahou ženu v mé posteli. Tyto aktivitu jsem začátkem roku 2021 vyzkoušel jen kvůli probíhající karanténě.

RANDE AŽ PO DELŠÍ DOBĚ

Můj kontakt s Natálií se tedy odvíjel na bázi výměny řady vzrušujících textů a fotek. Poté jsme se vzájemně odmlčeli na několik měsíců. Tato dáma s účesem na mikádo, velmi půvabným obličejem a pevným zadkem totiž nežije v Praze, takže jsem se ani nepokoušel zorganizovat nějaké rande.

Po rádiovém klidu trvajícím několik měsíců se mi posléze už úspěšně rozvedená Natália ozvala jako první s tím, že se právě nachází na návštěvě matičky Prahy. Drze jsem jí tedy nabídl, ať se za cca hodinu a půl staví v mém domacím království. Moje nezávislost na výsledku se nacházela v tomto ohledu značně vysoko. Bylo mi zkrátka úplně jedno, jak bude znít její odpověď. Z jakého důvodu? Zdrojů mého sebevědomí a nezávislosti na výsledku bych mohl vyjmenovat více, ale musím mezi nimi zdrůraznit zejména život v otevřených vztazích. Zkrátka, pokud mám na týdenní bázi rande a sex s několika atraktivními ženami, může mi být de facto jedno, jak zareaguje jedna, byť od pohledu velmi sexy a atraktivní žena. Odpověď od Natálie však byla velmi stručná a kladná.

LEPŠÍ NEŽ JSEM ČEKAL

Půl hodiny po poledni stála u mě ve dveřích. Zmocnilo se mě příjemné překvapení. Jak víme, některé fotogenické ženy vypadají na fotkách znatelně lépe než v reálu, takže mnou trochu lomcovaly pochybnosti. Nicméně na prahu se mi zjevila holka ještě hezčí, než na oněch eroticky laděných snímcích a videích z mého Whatsappu.

Sedli jsme si na pohovku. Já si dal kafe a trochu vína. Moje společnice jen vodu. Hned během prvních minut jsem na její řeči těla poznal, že si sice formálně udržuje odstup, ale zároveň má zájem o intimnosti. Hovor jsem tedy vedl velmi uvolněně, nikam jsem nespěchal a velmi pozvolna se přesunul k zábavným, intimním tématům jako vztahy a sex. Asi po 90 minutách hovoru jsem Natálii jen tak mimochodem poprvé políbil.

NEŘIĎ SE TÍM, CO ŘÍKÁ!

Odměnou se mi stala přednáška, že určitě nebudeme mít sex, protože už samotné rande u mě doma je prý neslušné bláznovství. Na to jsem reagoval s uvolněným úsměvem a vedl poté rozhovor na zcela jiné téma. Dobře jsem věděl, že v takovéto fázi je esenciální se nikdy neřídit tím, co holka říká, ale tím, co reálně dělá. Platnost tohoto teorému se potvrdila na sto procent asi při třetím, či čtvrtém polibku (polibky jsem na základě fragmentace prokládal uvolněným, zábavným hovorem), kdy Natálie sice opět verbálně zaprotestovala, nicméně sama se poté zvedla, aby si sedla obkročmo na má stehna.

Kvůli hlasitému lupnutí v její kyčli se poté musela vrátit do své původní polohy s láteřením důchodkyně trpící osteoporózou. Ovšem při dalším polibku se poté k artistickému číslu odhodlala znova a tentokrát vše proběhlo už bez tělesné újmy. Za chvíli jsem leželi nazí v posteli a já se kochal pohledem na její půvabný obličej a pevné tělo s velkýma (ovšem uměle zvětšenými) prsama. Sex byl velmi příjemnej!

CO POTŘEBUJEŠ K ÚSPĚCHU?

Co potřebuješ k takovémuto úspěchu na bázi ultimátního následování zákomu minimální snahy, kdy do nádherné ženy investuješ de facto jen pozvání k sobě domů, několik desítek minut konverzace a sklenici vody, aby poté následoval skvělý sex? Kromě zmíněné nezávislosti na výsledku a hojnosti dalších atraktivních žen v životě jsou to zejména:

  • Kvalitní fotografie na Tinderu, které nejen, že splňují technické parametry, ale rovněž vyprávějí příběh
  • Kvalitní profilová text na Tinderu
  • Špiškový otvírák – oroginální, vtipná zpráva, kterou zahájíš konverzaci s ženou a zaujmeš ji.

JAK NA VŠECHNY TYTO NEZBYTNÉ ATRIBUTY ÚSPĚŠNÉHO TINDER PROFILU ZJISTÍŠ V MÉ KNIZE LOVCŮV TRÉNINK.

1. TINDER RANDE U TEBE DOMA. SLEDUJ LOVCŮV LIVESTREAM!

LOVU ZDAR!

DOTAZY: INFO@LOVCUVDENIK.CZ

3 Comments

  • Zajímavý… Je rozšířeny názor, že pokud dáma příjme pozvání k chlapovi domů/pozve ho k sobě, jde o jasnou nabídku sexu. Bývá tomu tak ve většině případů, nicméně výjimky existují jako v tomto případě. Podle jména se jedná také o zenu z Ukrajiny, mám pravdu pane Lovec? Podle mojich zkušeností s ruskojazycnymi zenami (Rusky se pokládají za nadrazene Ukrajinkam a Ukrajinky například z Dnepropetrovsku zase opovrhuji svými krajankami ze západní části země, treba ze Lvova):) je jejich vnímání kontaktu s muži často podřízeno principu “bud všechno nebo nic” a zároveň projevují charakterove vlastnosti, které se u nás označují vulgární výrazem “zlatokopectvi”. Jakkoli bývají velmi přitažlivé a dbají o sebe… setkal jsem se i s názorem jiných kolegů, že na ně působí asexualne jejich špatná čeština se silným ukrajinským akcentem:)) Pane Lovec sliboval jste článek na téma Ukrajinky, bude? 🙂

    • Čau, Parku. Ano, ženy z bývalého Sovětského Svazu dosta často bývají lovkyně podporovatelů. Absolutně nechápu chlapy, kteří řeší vliv akcentu na jejich sexualitu. Za mě zcela marginální záležitost, ledaže by holka mluvila nějak vulgárně nebo verbalizovala nějaké extrémní názory. Další příběh s ženami z bývalého SSSR např. zde: https://form.simpleshop.cz/prj/data/products/16848/preview_Qxba3Zp6/lovcuv-trenink-ukazka.pdf Lovu zdar! L

  • Pěkný… ten sparing vždycky se suspenzorem, to není ostuda, dobrá je i helma, sice vás možná kolegové označej za geje, ale jako alfa2.0 se přesto jistě přenesete a lepší, než začít časem koktat- zdraví máte jen jedno:) btw: nešlo by tu udělat diskusni forum?

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *