Balení holek v karanténě #03: Sexting

Sexting – neboli výměna eroticky laděnejch zpráv s cizí holkou. Kratochvíle, pro níž momentálně uzrála vhodná doba. Pokoušíš se ji zahájit tak, že posíláš fotku svého nahoněného genitálu? Tento přístup volí většinou jen sexuálně neuvědomělý čurák. Sleduj, jak to provésti lépe!

Balení je lepší naživo. Ale sexting v karanténě? Proč ne...
Balení je lepší naživo. Ale sexting v karanténě? Proč ne…

MOTIVACE PRO SEXTING: NUDA

“Tady je můj Whatsapp, ale musím ti něco říct. Jsem vdaná.” píše Natalia, mladá ukrajinská vědkyně pobývající momentálě se svou familií ve středních Čechách. Tato rozverná uživatelka Tinderu se evidentně nudí nejen během karantény, ale obecně i ve svém manželském svazku, takže za současných podmínek představuje skvělou potenciální partnerku pro online sexting, tedy výměnu eroticky laděných online zpráv textové nebo audiovizuální podoby.

“V pořádku. Já nejsem konzervativní.” usmívám se pod vousy.

Natalia kvituje můj přístup. Během naší konverzace na Whatsappu, kam jsem ji velmi rychle nasměroval z Tinderu, nejprve zasílá několik fotografií luxusního baráku a zahrady, kde tráví karanténu. Rychle pak následuje fotomateriál dokumentující křivky jejího nahého těla v posteli. Má půvabnej obličej s jemnými rysy, mikádo a hezký prsa. Nejsem si jistej, zda nejsou umělý.

Evidentně ji vzrušuje, když její tělesnou schránku glosuji několika komplimenty a sexuálně laděnými poznámkami. Chvíli se s ní ještě bavím, ale konverzaci nijak neprodlužuju. Přeci jen, mám důležitější věci na práci, než zírat na její nahý fotky. Musím pracovat na knize Lovcův trénink! A obecně dávám přednost reálnému sexu, nežli virtuálnímu honění. Nicméně předpokládám, že pro kluka, který má v životě zatím méně žen, může být sexting velmi vítanou kratochvílí zejména v dnešní době, kdy jsme zavření doma jak pokusný myšidláci. Poskytnu ti tedy pár tipů, jak na to.

Určitá část holek na sociálních sítích bere sexting s cizím chlapem jako vzrušující zábavu. Je potřeba ho ale správně zahájit.
Určitá část holek na sociálních sítích bere sexting s cizím chlapem jako vzrušující zábavu. Je potřeba ho ale správně zahájit.

PROBLEMATIKA SEXTINGU

V prvý řadě chci říct, že za normálních okolností sexting vůbec neprovozuju. Můj sexuální život se nezakládá na výměně erotickejch liebesbriefů po netu, nýbrž na reálným sexu s mou OLTR přítelkyní a mými Fuck buddies, tedy kamarádkami s benefity. Sexting považuju za přijatelnou alternativu erotickýho vyžití pouze ve výjimečných případech, jako je třeba nynější karanténa. Osobně nemám potřebu ho provozovat ani nyní. Pro účely tohoto článku jsem se ale do toho pustil.

Jo, za současný situace platí: “Proč to nezkusit?” Pro to, abys sexting mohl úspěšně zahájit, potřebuješ dvě schopnosti:

  1. Vybrat tu správnou kandidátku pro sexting (jednoduše odhadnout, která z uživatelek dating aplikací, tedy třeba Tinderu, je pro tuto praktiku vhodná.)
  2. Umění sexting nenuceně zahájit a rozvíjet.

Jak jsem zmínil, sexting za normálních okolností neprovozuju. V podstatě se při něm ale dají uplatnit znalosti z balení “naživo”, takže zahájit tuto sexuální textovou kratochvíli s fyzicky atraktivní Natálií pro mě nebyl problém. Poradím ti, jak na to.

TYPY HOLEK NA SEZNAMOVACÍCH APKÁCH

Pojďme se na jednotlivý typy holek na Tinderu podívat blíž. Zároveň si řekneme, zda představují vhodné kandidátky na sexting, nebo ne.

HOLKY, CO HLEDAJÍ VZTAH

Začněme touto standardní skupinou. Samozřejmě velmi podstatná část holek, co potkáš na Tinderu, hledá partnera pro tradiční, dlouhodobý vztah. Tato množina určitě dnes ale nepředstavuje 100 % žen, které během online randění potkáš.

Tyto holky obecně nejsou vhodnými kandidátkami na sexting. Jejich hlavní motivaci představuje hledání přítele, nikoli masírování genitálií během výměny erotických zpráv. V jejich případě tedy radím střádat si na ně kontakty například na Whatsappu, jak popisuju v této kapitole. Tyto kontakty poté můžeš proměnit v rande, až zas budeme moci vylézt svobodně do venkovního světa.

HOLKY, CO MAJÍ „KOMPLIKOVANÝ VZTAH“ S JINÝM CHLAPEM

Nikdy nepodlehni zcela mylné představě, že jsi jediným klukem v životě holky, s níž získáš “match” a dopisujete si. Každá holka (a u fyzicky atraktivních žen to platí ještě desetkrát více) má v životě i další nápadníky, chlapy, kteří se ji snaží sbalit, mít s ní sex a navázat s ní vztah.

Velmi častým případem v dnešní době jsou pak holky, které si vytvoří profil na Tinderu, ale při tom už mají v životě vztah s nějakým chlapem. V současné chvíli se možná daný vztah nachází z jakéhokoli důvodu v problematické fázi, takže holka si s tebou dopisuje na apce z následujících důvodů:

  • Pohádala se svým přítelem a rozešli se. Holka si během prvotního návalu frustrace a vzteku vytvořila profil na Tinderu. Naházela tam svoje nejvíc sexy fotky a začala si dopisovat s chlapama. Během týdne se ke svému příteli vrátí a tobě zbyde jen údiv, proč už ti neodepisuje.
  • Chce se svému chlapovi pomstít například za nevěru. Ve skutečnosti je do něj zamilovaná.

Tyto holky představují poměrně vhodné kandidátky na sexting, ovšem jen do chvíle, než znovu naváží vztah se svým chlapem. Poté většinou zmizí z online dating aplikací jak pára nad hrncem.

HOLKY TOUŽÍCÍ PO MUŽSKÉ VALIDACI A PŘÁTELSTVÍ

Část holek s tebou komunikuje na Tinderu a přitom vůbec nemá v plánu navázat jakýkoli romanticko-sexuální vztah. Místo toho chtějí pouze pozornost a osobní validaci (formou lichotek ze strany chlapa). Pozornost představuje nejvyšší hodnotu, kterou žena od chlapa může dostat (ještě podstatnější nežli city, podpora, peníze či sex). Některý holky vykazují až chorobnou závislost na validaci a pozornosti ze strany chlapů hraničící s narcistní poruchou. Tyto typy holek mají tendenci vytvářet si kolem sebe okruh marných ctitelů a „wannabe“ milenců, kteří se ovšem nacházejí hluboko v jejich friend zóně.

Tyto holky obecně považuju za jakési černé díry pohlcující bez návratu tvůj čas a energii, aniž bys ve výsledku získal cokoli zpět. Doporučuji se těmto Gargantuám ve světě online balení vyhýbat, pokud nechceš skončit jak ztracená vesmírná sonda bloudící nekonečným chladným prostorem bez špetky erotického tepelného záření, aby nakonec tvá sexualita neukojeně zamrzla za horizontem událostí!

HOLKY, CO JSOU TROCHU CRAZY, A NEBO JSOU NA TINDERU ZE SRANDY

Část holek na Tinderu spadají do kategorie podivínek, které ti nepřinesou nic jiného než ztrátu času (podobně jako výše zmíněné dračice, co touží pouze po validaci). Buď jim trochu straší v palici, a nebo jsou na seznamovací aplikaci prostě jen tak ze srandy. Od takových se drž rovněž dál.

HOLKY, CO CHTĚJÍ SEX

Celkem zajímavou skupinou z pohledu karanténního balení pak představují holky, které na Tinder přišly z důvodu své nadrženosti. Ty určitě můžem považovat za vhodné kadidátky na sexting.

Obecně se tyto holky dělí na dvě kategorie:

  1. Nadržené holky, co mají rády sex a momentálně nehledají vztah. Případně mají určitý typ otevřeného, nemonogamního vztahu. Momentálně sedí doma na zadku a nacházejí se ve stavu stále extrémnější nadrženosti.
  2. Tzv. secret cheaters – tedy holky a ženy ve vztahu (ať už neoficiálním nebo manželském), které své partnery podvádějí. A to nejen do té míry, že se nechávají balit od ostatních chlapů, ale že jsou ochotny vstoupit do velmi explicitního rámce výměny sexuálních zpráv. Třeba jako Natalia.

JAK VYBRAT TU SPRÁVNOU KANDIDÁTKU PRO SEXTING

Jak poznat, že daná holka představuje slibnou kandidátku pro sexting? Chce to trochu zkušeností. Já osobně to už do značné míry vycítím. Obecně se dá poradit toto: sleduj její prvotní tendence v konverzaci a pokus se ji zařadit do výše zmíněných skupin.

Například: Hned na začátku tě holka zahrne pohovorovými otázkami typu: “Co děláš na Tinderu? Kde pracuješ? Kde bydlíš? Jaký máš koníčky?” V takovém případě se jedná nejspíš o holku hledající tradiční vztah, kterou nelze považovat za vhodnou kandidátku na sexting.

Na druhou stranu, pokud ti holka hned na začátku sdělí, že je na Tinderu pro zábavu, že je třeba vdaná atd., tak už víš, že máš ohledně sextingu zelenou.

JAK INICIOVAT SEXTING

Jak zahájit sexting? Chce to tři elementy:

  1. Odvahu
  2. Uvolněnost
  3. Nezávislost na výsledku

ODVAHA

Jo, sexting chce odvahu vystoupit z tradičního konzervativního myšlení, jež nám neustále vtlouká do hlavy, že ženy jsou nevinné víly hledající pouze svého prince pro romantickou svatbu. Překvapivě velké procento chlapů tohoto není schopno.

Bavil jsem se na toto téma s několika holkama, které mi potvrdily, že by sexting i rády vyzkoušely, jednoduše ale na Tinderu nepotkají chlapa, který by je zaujal a zároveň na to měl koule. Moje ruská kamarádka s benefity Elena, jejíž sbalení jsem popsal v první kapitole knihy Lovcův trénink, to shrnula takto: “Potkala jsem se na Tinderu s jedním Čechem. Vypadal dobře, byl inteligentní. Neustále mi ale vypisoval jen nějaké romantické zprávy ohledně ruské literatury. Je úžasné, že zná kompletní tvorbu Dostojevského, nicméně akademická konverzace o literatuře bez špetky sexuálního vzrušení mě prostě nudí, takže jsem si s ním přestala psát.”

UVOLNĚNOST A ZDRAVÝ ROZUM

Další části chlapů na Tinderu sice nechybí odvaha, postrádají však další nezbytný atribut úspěšného lovce a to je uvolněnost a zdravý rozum. Sem řadím zejména klauny, co se snaží navázat sexuální konverzaci s cizí ženou tak, že hned do úvodních zpráv nekompromisně cpou fotku svýho nahoněnýho péra.

Samozřejmě část z těchto nešťastníků spadá do kategorie lidí s psychicko-sexuální poruchou, nicméně věřím, že se sem řadí i psychicky relativně zdraví chlapi, jejichž hlavním problémem je spíše nezkušenost s ženami a světem balení.

Jejich základní chyba pak spočívá v tzv. projekci to je velmi zajímavý fenomén typický pro začátečníky v jakékoli oblasti. Jeho podstata spočívá v tom, že do ostatních účastníků daného procesu (v tomto případě do žen) projekují své myšlení. Konkrétně vzato tedy v případě svádění předpokládají, že ženy disponují stejnou sexualitou jako muži. To je samozřejmě naprostý omyl, o němž může být přesvědčen jen zoufalý začátečník a mamlas v oblasti balení.

NEPROJEKUJ!

Pokud chceš zaznamenat úspěch v oblasti balení holek, neprojekuj do holek své chlapské myšlení a preference! Jednoduše nepředpokládej, že ženám se apriori líbí to samé jako tobě. Jak jsem popsal v této kapitole, ženská nadrženost a její předpoklady se v určitých oblastech liší od chlapské. Fakt, že tebe vzrušuje, pokud ti holka okamžitě pošlě explicitní fotku své kundy, neznamená, že většinu holek vzrušuje, pokud jí jako první či druhou zprávu pošleš fotku svého péra. Naopak! Takové chování působí většinou zoufale nadrženě a strašlivě vlezle. U holky máš tím pádem zpravidla konečnou!

Obecně platí, že i ty nejdodvážnější holky, pokud jde o texting, se rády podívají na fotku tvýho stojícího péra až později během konverzace. Okamžitým zasláním toté fotky je odradíš. Takže se uvolni, nechovej se jak nadržený pako a neprojekuj!

NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU

Jako obecně ve světě balení, tak i v oblasti sextingu pak skvělým způsobem funguje nezávislost na výsledku – v tomto případě prostě tvůj přístup, že je ti v podstatě jedno, jak interakce s holkou dopadne. Padnete si do oka a zahájíte sexting? Paráda. Zjistíš, že jsi přestřelil, holku neodhadl a nakonec to nevyšlo? Taky ok. Prostě se nic neděje. Zahájíš konverzaci s jinou holkou, poučíš se a tentokrát se to pokusíš udělat lépe.

KATEGORIZUJ!

Sexting může bejt docela prdel a zábavná sexuální kratochvíle. Na druhou stranu, je potřeba si položit i vážnou otázku. Co mi krátká známost prostřednictvím sextingu prozradila o Natálii? Podrobnější informace o jejím manželství a současné situaci sice postrádám, ale znám následující fakta: je vdaná a přitom na tajňačku podvádí svého pravděpodobně beta manžela vydělávajícího prachy na jejich hezký barák, luxusní auto atd. (V jeho kůži bych tedy být nechtěl. No jo, chudáci beta chlapi).

Co daná fakta znamenají pro mě? V klidu si s takovou dámou užiju chvilkovej sexting. Navázal bych s takovou holkou někdy vážnej, nedej bože, tradiční monogamní vztah? Ježišmarjá! To bych musel bejt úplnej blázen! V žádným případě! I kdybychom se teoreticky někdy v budoucnu potkali osobně, vždy ji budu kategorizovat výhradně jako svou FB (kamarádku s benefity) a to ještě pravděpodobně tzv. low-end FB. Nebuď debil a kategorizuj holky podobným způsobem, ať se vyhneš toxickému vztahu s labilní, nespolehlivou ženou.

Takže, nažhav telefon, pusť se do sextingu a začni sbírat zkušenosti. A do příště zase…

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *