Balení holek v karanténě #01

Že s karanténou balení holek skončilo? Nesmysl! Naopak se objevujou nové příležitosti. Sleduj!

Tinder a jeho nezaměnitelná panoramata…

Karanténa dost zamíchala kartama, pokud jde o balení holek. Přinesla mimo jiné následující:

  • Žádné noční studené balení v klubech a barech.
  • Nutnost udržovat fyzický rozestup během dne – komplikovanější denní studené balení.
  • Zákaz různých party a shromáždění více lidí na veřejnosti – žádné balení v sociálním okruhu (např. na narozeninový párty u kámoše atd.).

To všechno s sebou přináší nepochybně omezení a komplikace, pokud jde o balení holek.

V KAŽDYM PROBLÉMU SE SKRÝVÁ PŘÍLEŽITOST

Osobně se k problémům a problematickým situacím snažim stavět tak, že nad nimi nefňukám, nevztekám se, ale přijímám je takové, jaké jsou, a pokouším se najít nějaké řešení, nebo ještě lépe odhalit zajímavé příležitosti, které se za většinou problémů skrývají.

Existujou nějaký zajímavý příležitosti i za nyněnjší karanténou? No jasně! Ve společnosti máš teď širokou populaci holek a žen, který tráví dost času v nedobrovolnym domácim vězení a:

  • Většina z nich se nudí (důkazem alespoň v mym sciálním okruhu je strmě rostoucí počet příspěvků na sociálních sítích zobrazující dámy, jak v trudné náladě doma konzumují ve větší míře alkohol, čumí na Netflix, nebo se snaží sžíravou nudu zaplašit nějakou obskurní činností jako je účast na virtuálních kurzech pletení nebo vymýšlení neotřelých forem, jak světu sdělit, že rok 2020 je nejhorším rokem ever).
  • Zejména ty holky, které přežívají karanténu bez partnera, pociťují s přibývajícím časem stále vyšší míru nadrženosti.
  • Nejjednoduší řešení v takovém případě samozřejmě představuje masturbace, nicméně očekávám, že výrazně vzroste i využívání sciálních sítí a dating aplikací jako Tinder a to i ze strany holek, které tuto apku v minulosti smazaly a přestaly ji používat. Dating aplikace se tak pravděpodobně začnou hemžit nadrženejma holkama.
  • Páry, které spolu během karantény sdílí prostor společného obydlí, zažijou z pohledu vztahu náročný časy. Sdílení malého životního prostoru si pravděpodobně vybere svou daň na psychice v podobě ponorkové nemoci. Očekávám, že i u nás po skončení epidemie zaznamenáme vyšší míru rozchodů a rozvodů, jaká už například proběhla v Číně.

Už teď se dating apky jako Tinder hemží stále větším počtem nadržených atraktivních holek, co se snaží zaplašit nudu. Po skončení karantény vyrazí tyto holky ven a budou chtít sex. Samozřejmě se jedná o v jistém smyslu zobecňující tvrzení, ale dal bych péro na špalek za to, že tento trend zaznamenáme. Co všechno výše zmíněný znamená z pohledu balení holek? Momentálně je nejlepší příležitost k tomu začít používat a trénovat digitální balení.

JAK NA DIGITÁLNÍ BALENÍ

Digitální balení má svoje specifika a samozřejmě chápu, že není pro každýho. Za svejch studentskejch let jsem ho vůbec nepoužíval a místo toho jsem dával jasně přednost studenýmu balení – zejména pak jeho noční formě v klubech a barech. Když už ovšem nastala tahle neočekávaná situace, radim brát ji jako zajímavou příležitost si digitální balení prostě vyzkoušet. Tady máš pár tipů.

TIPY

  • Úspěšnost profilů na Tinderu se do značný míry zakládá na fotkách. Ano, je to povrchní. Ano, pokud vypadáš jak Shrek, tak je to nefér. S tim nic neuděláš. Přestaň fňukat a zamakejch na svých základech (tzn. fyzicka kondice – zdravě žrát a posilovat s vlastní vahou můžeš i doma v karanténě) a pořiď si pár slušnejch fotek v dobře padnoucích a slušivejch hadrech (pokud je nemáš, takovýto fotky si můžeš pořídit i v karanténě). Doporučuju nepublikovat nahoněný fotky do půl těla z posilovny nebo ze záchoda, kterym se většina inteligentnějších ženskejch jen tlemí, případně se jimi cítí znechucena.
  • Napiš si krátkej, svižnej a trochu vtipnej profilovej text, kde budeš prezentovat svoje přednosti (zajímavej job, zájmy apod.). Prezentuj to normálním způsobem, žádný stupidní machrování.
Jseš šikovnej, šášulo, ale Tinder není LinkedIn. Upozorni na svoje kvality uvolněně. Nemachruj jak idiot.
  • Vytvoř si krátkej funkční otvírák (úvodní zprávu konverzace), kterym pozitivnim způsobem vystoupíš z řady a holku zaujmeš. Mimochodem, v současný době si všímám stoupající, dříve nevídané, tendence holek zahajovat konverzaci proaktivně jako první. Jedná se nepochybně o jeden z důsledků sžíravé karanténní nudy.
  • Využij toho a navázej na vtipnou a zajímavou konverzaci. Na obrázku níže máš odstrašující příklad, jak to nedělat.
  • Seznam se s tím, jak funguje Tinder algoritmus.
…aneb mamánkova prezentace, jak zabít příležitost navázat konverzaci s holkou na Tinderu.

SPECIÁLNÍ TIP PRO KARANTÉNNÍ ONLINE DATING

Možná ses nechal zmást představou, že vzhledem ke karanténě stejně online balení nemůže momentálně vyústit v nic jinýho, než že si s holkou budeš dlouhodobě dopisovat. To je nesmysl. Tady máš dvě alternativní strategie:

  1. Holky zkus zvát na první rande k sobě domů. Samozřejmě bys to neměl přehánět. Vyber si například ty zcela nejatraktivnější dle fotografií a u některých zkus štěstí. Za normálních okolnosí by se pravděpodobnost úspěchu takovéto strategie rovnala téměř nule, ale karanténa změnila pravidla hry. Podmínky tomu nahrávaj, tak proč to nevyužít? Když holka odmítne, nic se neděje.
  2. Obecně se snaž konverzaci z Tinderu přenést co nejdříve na jinou sociální síť (např. Whatsapp, Facebook). Tato strategie má několik výhod. Jednak přiměje holku do vaší počínající online interakce investovat a tudíž roste šance, že v budoucnu přistoupí na tvé návrhy. Za druhé na holku získáš trvalejší kontakt přesahující její užívání Tinderu, které je v případě mnoha holek velmi krátkodobé (po několila dnech či týdnech užívání aplikace holky frustrovaně apku mažou kvůli znechucení různými klauny, kteří dating aplikace používají a zaplavují je svými dick picy a podobnými obskurnostmi).
  3. Výsledek tvého karanténního online balení mohou být tedy desítky Whatsapp kontaktů na atraktivní holky, kterým se ozveš ve chvíli, kdy karanténa skončí a ony vyletí z nedobrovolnýho domácího vězení jak roj nadrženejch dračic. Tyto kontakty už nebudou takzvaně “studené”, tedy odkazující na holky, které tě absolutně neznají. Naopak se bude jednat o holky, s nimiž už jsi zažil nějakou interakci (i když pouze online). Jejich ochota vyrazit s tebou na rande bude pravděpodobně vyšší.
  4. I pro tento typ”karanténního” online balení platí, že nemusíš trávit dlouhé hodiny konverzací na dálku s jedinou holkou. Naopak otvírej a piš co nejvíce holkám. Získej na ně Whatsapp nebo jiný kontakt, zanes si je do seznamu a pokračuj dál. Samozřejmě v průběhu dnů můžeš s jednotlivýma holkama (zejména těma nejatraktivnějšíma) udržovat kontakt pomocí krátkých výměn zpráv.
  5. Pokud chceš správu kontaktů na atraktivní holky získaných prostřednictvím digitálního balení ještě zefektivnit, vytvoř si tabulku, kde si budeš vést jejich přehledný seznam obsahující jméno, věk a nějaké osobní detaily, které si o ní zapamatuješ.
  6. Neomezuj se na Tinder! Využij co nejvíc dalších platforem digitálního balení: Badoo, OK Cupid, Bumble, Happn a další.
  7. Pro úspěšné používání Tinderu počítej s tím, že v dnešní době je nutno si zaplatit alespoň základní předplatné, abys mohl například neomezeně svajpovat. Tzn. investovat nějaké peníze.
  8. Vyzkoušej i další podoby digitální balení. Například online sexting. Můj příběh na toto téma z nedávné doby najdeš v této kapitole.

Chceš získat ještě mnohem podrobnější návod, jak na digitální balení? Mrkni na mou e-knihu Lovcův trénink.

Pusť se do obejvování novejch příležitosí a…

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz nebo FB Messenger vpravo dole.

2 Comments

  • Zdar, myslíš, že jsou v pohodě fotky, na kterejch se chlap vyfotí sám, nemyslim, že to nějak našteluje, aby to vypadalo, že ho někdo vyfotil, ale kde je fakt vidět, že se vyfotil sám. Prostě když přepne na přední foťák a vyfotí se. Slyšel jsem názory, že bys neměl na tinder dávat takový fotky. Co myslíš ty, jakej máš na to názor ? Díky 🙂

    • Ahoj, Otto, zvlášť pokud se řadíš mezi začátečníky, tak doporučuju používat fotky, který vyfotil někdo jinej, ideálně někdo, kdo u mí fotit. L

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *