15 chyb na prvním rande podle Míši

Úspěch na prvním rande nezávisí na nějakých speciálních strategiích, ale spíš na tom, že se vyhneš klasickým chybám.

Nechovej se jako dotěrný, uslintaný beta! Bav se s ní jako atraktivní chlap!

Chybám, jimiž si to chlap klasicky posere. Proto definici chlapských chyb v kontextu první schůzky s holkou věnuju značnou pozornost ve své knize Lovcův trénink: Sbali ji, mějte sex! Výpis těch nejvážnějších přešlapů a rovněž vysvětlení důvodů, v čem spočívá jejich závažnost, si můžeš přečíst v této kapitole.

MÁ CENU SE PTÁT NA NÁZOR HOLKY?

Tentokrát jsem ovšem zvolil trochu jinou strategii. Požádal jsem svou kamarádku Míšu, intelignentní a atraktivní holku, aby sepsala svůj seznam nejčastějších “red flags”, s nimiž se setkala na prvních rande a kterými ji chlapi spolehlivě odradili od další schůzky.

V tomto ohledu vždy vyvstává otázka: “Má cenu se ptát na rady ohledně balení samotných holek?” Někteří Red pill autoři odpovídají celkem nekorektní, ale do jisté míry pravdivou metaforou: “Chceš chytit rybu? Tak se na radu neptej ryb, ale rybáře.” Aniž bych chtěl přirovnávat ženy k rybám, tak do jisté míry s touto metaforou souhlasím.

ANO, ALE…

Můj názor na celou věc zní takto: do jisté míry považuju za užitečné ptát se holek na jejich názory, tipy a rady ohledně randění a vztahů. K těmto informacím je ovšem potřeba přistupovat na bázi kritického myšlení a podrobovat je důkladnému zkoumání. Faktem totiž zůstává, že podstatná část ženských rad se bude zakládat na falešném společenském programování a Disney vztahových představách šířených například stupidní a naivní moderní populární kulturou. Klasický příklad zní: “Chceš sbalit holku? Tak buď hodný kluk, zahrň ji dárky, květinami a lichotkami. Vem ji na dvacet rande do divadla, kina, na výstavu sloních exkrementů a do cukrárny a ona tě bude milovat navždy.” Jak víme, takhle to ovšem nefunguje.

Nejlepší strategie tedy spočívá v tom, že se zeptáš holky na její názory a rady a poté tento materiál důkladně zprocesuješ red pill optikou. Některé informace potvrdíš, jiné poupravíš či neguješ na základě kritického myšlení a informací načerpaných během studia mezipohlavních interakcí a vztahové dynamiky. A přesně to udělám v této kapitole! Následuje tedy 15 Míšiných “red flags”, které okomentuji a buďto potvrdím, nebo vyvrátím. Jdeme na to!

#1: NEMÁ PLÁN A NESNAŽÍ SE HO MÍT

Souhlasím. Jak píšu v kapitole věnované logistické přípravě prvního rande, jako alfa chlap převezmi iniciativu a zodpovědnost za organizaci romantické schůzky. Vyber místo a čas a navrhni ho holce. Případně pak přistup k úpravám na základě její reakce. Někdy bude potřeba, abyste sladili své kalendáře. Ideální první rande by se mělo odehrávat v pěkném baru nebo kavárně poblíž tvého bydliště, kde je možná intimní konverzace a svádění. Hlavně proboha žádná zážitková první rande! Holku nemůžeš balit v kině, když čumíte na film, ani v zoo, kde tě zrovna pokálel rozjívený opičák.

#2: NEZAJÍMÁ SE O MĚ

Souhlasím. Na rande nemel, místo toho nech holku obstarat cca 85 % konverzace, protože, hádej, co! Holky rády mluví! Sám seď na zadku, poslouchej a klaď doplňující otázky. Čím více bude holka během rande mluvit na téma svých snů, vztahů a sexuálních preferencí a zážitků, tím větší šance, že ji uvidíš nahou ve své posteli na prvním či druhém rande.

#3: MLUVÍ O JINÝCH HOLKÁCH A HODNOTÍ JEJICH VZHLED

Souhlas. Na rande vždy věnuj stoprocentní pozornost holce, kterou balíš. Nečum na jiné ženy.

#4: HODNOTÍ MŮJ VZHLED

Souhlas. Atraktivní holce nikdy nelichoť ohledně jejího vzhledu. Nekomentuj ji ani negativně. Pokud vypadá o mnoho hůře nežli na fotkách na Tinderu, v krajním případě rande ukonči předčasně. Já jsem k tomuto kroku přistoupil zatím jednou.

CO JÍ ŘÍKAT NA 1. RANDE, ABYSTE SKONČILI V POSTELI CO NEJDŘÍV?

#5: NEDÁ ŽÁDNÝ KOMPLIMENT/HODNĚ LICHOTÍ

Touto radou se nenech zmást. Holce zkrátka nikdy nelichoť ohledně jejího vzhledu. Pokud jí chceš dát nějaký kompliment, pochvali ji za něco, čeho musela dosáhnout vlastním usilím. Například karierní úspěch nebo třeba to, že umí francouzsky.

#6: MLUVÍ NEGATIVNĚ O JINÝCH LIDECH A CHOVÁ SE ŠPATNĚ K OBSLUZE

Souhlas. Na prvním rande nikdy nemluv negativně o jiných lidech, nefňukej a nestěžuj se. A nechovej se arogantně vůči lidem okolo. Zároveň sleduj chování holky. Chová se ona arogantně k jiným lidem? Ok, v tom případě ji kategorizuj maximálně jako FB – kamarádku s benefity.

#7: NEZAPLATÍ NEBO ŘEŠÍ PENÍZE

Jako alfa chlap za holku na prvním rande zaplať, ale svoje investice drž nízko. Žádné drahé večeře, žádná zážitková rande. 150 – 200 CZK za dva drinky bohatě stačí!

#8: CHOVÁ SE NEZODPOVĚDNĚ

Na prvním rande se chovej z 85 % jako bad boy, který je uvolněný a nezávislý na výsledku. Z 15 % se chovej jako hodný kluk, který je zodpovědný a má svůj život srovnaný.

#9: FŇUKÁ A STĚŽUJE SI

Souhlas. Toto nikdy nedělej. Do prdele, žádná ženská nechce mít sex s moulou, který fňuká a stěžuje si na všechno od maminky počínaje a Babišem konče. Nikdy kurva nefňukej!

#10: PŘEDSTÍRÁ, ŽE MĚ MÁ NA HÁKU (TŘEBA PŘIJDE POZDĚ)

Tvou nejlepší image na rande je uvolněný chlap, který je nezávislý na výsledku a zároveň je diplomatický a slušný. Na místo schůzky můžeš dorazit o trochu později než ona, ale maximálně tak o dvě, tři minuty. Nikdy výrazně později!

#11: KDYŽ PŘÍLIŠ ANALYZUJE

Souhlas. Jedním druhem kluků, který nikdy nemá sex, je umanutý analyzátor ženských kvalit, který přichází na každé rande vyzbrojen sáhodlouhým seznamem kvalit, které žena musí splňovat. Ženy neanalyzuj, ale kategorizuj. Více na toto téma zde.

#12: KDYŽ MĚ SHAZUJE (NEGGING)

I když nejsem žádný ezo člobrda, věřím, že negging, neboli schazování holky, přináší blbou karmu. Z ženy si můžeš jemně udělat legraci, to je zcela ok. Nevrhej na ni ale tvrdou negativitu.

#13: KDYŽ MÁ NEVHODNÝ SEXUÁLNÍ NARÁŽKY A ZKOUŠÍ SEX Z NULY NA STO MOC RYCHLE

Uvolněná sexuální eskalace představuje umění, které se musíš naučit. Jsi příliš stydlivý a to, že se ženy dotkneš nebo že se jí zeptáš na její sexuální zážitky a preference, považuješ za extrémně troufalé? Špatně! Chováš se jako nadržený opičák, civíš jí do výstřihu a pak se na ní bez rozmyslu vrhneš a snažíš se jí rejdit jazykem po obličeji? Taky blbě! Rozumně kalibruj a nauč se uvolněně sexuálně eskalovat. Podrobný návod, jak na to, získáš zde.

JAK SE JÍ SPRÁVNĚ DOTÝKAT A SEXUÁLNĚ ESKALOVAT. ZJISTI TO!

#14: KDYŽ VYPADÁ ZANEDBANĚ NEBO PŘÍLIŠ UPRAVENĚ

Souhlasím. Neupadni ani do jednoho extrému. Pokud příliš kašleš na vzhled, působíš jako netraktivní vágus. Pokud jsi příliš upraven, vykazuješ symtompy obsedantně-kompulzivní poruchy. Ani jedno není atraktivní. Zvol zlatou střední cestu, případně se oblékni jen o jeden stupeň lépe, než vyžaduje daná situace a prostředí. Tak pozitivně vynikneš.

#15: KDYŽ JE MOC COLD NEBO WARM

I tady najdi správné ekvilibrium. Nebuď příliš dotěrný a hotový z holky. Zároveň jí dávej najevo svůj zájem. Uvolni se, dívej se jí do očí, dotýkej se jí a mluv s ní na intimní témata jako její sny, ambice, to co má rada, její vztahy, minulé sexuální zkušenosti a sexuální preference.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *