Sex se spolužačkou / kolegyní

Sex se spolužačkou nebo kolegyní vypadá jako skvělý nápad, ale skrývá jeden zásadní problém. Jaký?

NEČUM JÍ DO VÝSTŘIHU, TY ŠPRTE! SEX SE SPOLUŽAČKOU JE NĚCO, KVŮLI ČEMU SE TI MOŽNÁ OROSÍ PYTEL!
NEČUM JÍ DO VÝSTŘIHU, TY ŠPRTE! SEX SE SPOLUŽAČKOU JE NĚCO, KVŮLI ČEMU SE TI MOŽNÁ OROSÍ PYTEL!

Odskočíte si společně do prázdného, rozestavěného patra v kancelářské budově. Poté vyhrneš kolegyni šaty a započnete se oddávat erotickému dovádění ve stoje vedle pytlů s cementem. Zbytek vašeho týmu mezitím v zaprděné zasedačce o patro níž řeší, kdo bude matlat prezentaci na kvartální meeting. V houstnoucí atmosféře se začnou ozývat protesty vůči dutým úderům linoucím se zpoza stropu. Tvoje manažerka dští síru na bezohledné dělníky, aniž tuší, že se jedná o ozvěnu tvého mocného přirážení, jemuž věnuješ asi tisícinásobek entuziasmu nežli svému dnešnímu pracovnímu výkonu. Tak vypadá plodné trávení pracovní doby každého mazaného korporátníka.

SEX SE SPOLUŽAČKOU VYPADÁ NA PRVNÍ POHLED RŮŽOVĚ

Sex se spolužačkou ze třídy, ročníku na výšce, nebo třeba kolegyní z práce, která nadrženě sleduje pohyby tvé pánve, kdykoli se pokoušíš správně zasunout kontejner na mlíko do toho podělanýho, stávkujícího kávovaru. Všechno vypadá na první pohled jako boží nápad:

  • Nemusíš ji oslovovat a ptát se ji na kontakt jako třeba neznámé holky na ulici. Nemusíš s ní organizovat Tinder rande.
  • Více méně dobře ji znáš. Jsi si naprosto jistý, jak vypadá. Tudíž se vyhneš nepříjemným překvapením, kdy se ti na rande zjeví zlovolná vepřice, jež ani náznakem nepřipomíná onu vílu na fotografiích seznamovací aplikace.
  • Ona se rovněž nemusí obávat, že se zjevíš na rande jako nějaký klaun v ponožkách a sandálech. Pokud jsi u ní vzbudil atraktivitu, díky vyšší míry důvěry máš potenciálně vyšší šanci, že přijme tvé pozvání k romantické schůzce.
SEX SE SPOLUŽAČKOU ČI KOLEGYNÍ. JAK NA TO? SLEDUJ!

…DOKUD SE NEROZEJDETE

Poněkud hořkou příchuť dostává kolegiální či spolužácké dovádění v momentu, kdy navážete romanticko-sexuální vztah vztah a posléze se rozejdete. Proč? Protože v případě rozchodu je vždy nutno dodržet jedno z nejdůležitějších pravidel nutných pro to, abys důstojně prožil rozchod – přerušit kontakt buď navždy nebo minimálně dobu cca půl roku, ale raději déle. Můžeš tento postup aplikovat v případě kolegyně či spolužačky? Sotva, kamaráde! A v tom spočívá jádro problému. Jak ho vyřešit? Čti dál.

POKUD SE ROZEJDE ONA S TEBOU

Mít sex se spolužačkou a kolegyní, navázat s ní vztah představuje potenciální příslib krušných problémů zejména pro méně zkušené kluky a chlapy ve chvíli, kdy se ona rozejde s tebou. Tudíž v případě, že:

tak v takovém případě ti doporučuje SI SAKRA DOBŘE ROZMYSLET, NEŽ DO TOHO SEXU A PŘÍPADNÉHO VZTAHU SE SPOLUŽAČKOU A KOLEGYNÍ PŮJDEŠ!

Udělej si pro ty účely snadný test: Představ si, že se daná krasava s tebou rozejde a ty ji budeš vídat třeba na denní, či pravidelné bázi už jako bývalý milenec, nyní statista, možná týpek odsouzený k pobytu ve friend zóně. Chvěje se ti při té představě šourek v návalu úzkosti? Pokud ano, nedoporučuju ti do vztahu jít!

POKUD SE ROZEJDEŠ TY S NÍ

V případě, že vztah ukončíš ty, mohou problémy nastat zejména v případě sexu a vztahu s kolegyní. Sex se spolužačkou je v tomto ohledu bezpečnější. Opět si udělej krátký test. Zamysli si a řekni sám sobě: záleží ti hodně na tvé současné pracovní pozici? Jsi ochoten riskovat, že ti na pracovišti bude dělat případné scény potenciálně labilní bývalka? Pokud se ti při té představě zjevila hnědá čárka na tvých korporátních spoďárech, opět ti nedoporučuju do vztahu jít!

SEX SE SPOLUŽAČKOU / KOLEGYNÍ – JAKÉ JE ŘEŠENÍ?

Pokud se rozhodneš do vztahu z bezpečnostních důvodů raději nevstoupit, existuje přeci jen jedno řešení. Vůči atraktivní spolužačce či kolegyni si uchovej spíše distanc a hlavně se nenechej zařadit do její friend zóny! Žádný společný obědy, žádná společná účast na seberozvojových kurzech posranýho vyšívání po pracovní době! Zachovej si styl slušného, přátelského, ovšem také trochu tajemného, atraktivního kolegy, o němž mnoho neví. A NA RANDE JI POZVI VE CHVÍLI, KDY PŘESTANETE BÝT KOLEGY NEBO SPOLUŽÁKY!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *