Tinder perly – Rozmazlené holky

Když si prohlížíš profily krasavic na seznamovacích aplikacích, věnuješ pozornost i jejich profilu? Sleduj, proč bys měl!

Rozmazlená děcka na Tinderu poznej je podle textu v jejich profilech!

Jasně, pro nás chlapy je v rámci procesu výběru potenciální partnerky pro sexuální či romanticko-sexuální vztah nejdůležitějším faktorem vzhled. Přesto ti doporučuju se na profil holky mrknout a přečíst si ho alespoň v případě, že už jsi se s danou dámou spojil a domlouváš si s ní rande. Proč? Zkrátka proto, že ti o holce může daný text dosti prozradit.

NEANALYZUJ!

V jedné starší kapitole na Lovcově deníku odrazuju čtenáře od toho, aby se stali umanutými analyzátory ženských kvalit. Jedná se typicky o gentlemany, kteří chodí na každé rande vyzbrojeni sáhodlouhým seznamem vlastností a kvalit, jimiž musí jejich budoucí partnerka disponovat. Jakmile se u dané slečny objeví byť jen jeden error, v mozku analyzátora se rozsvítí varovné světlo a týpek propadá panice. Dáma nemá ráda Hvězdné války či nemá v oblibě psy čmuchající v jejím rozkroku? Tak to by tedy nešlo! Analyzátoři žen se poté nevyhnutelně odsuzují k dlouhým obdobím sexuální abstinence, jelikož málokterá dáma vyhoví jejich přísným standardům.

KATEGORIZUJ!

Místo toho chlapům doporučuju ženy spíše kategorizovat. Například: holka je skvělá ve všech ohledech a dobře si rozumíte? Paráda. Jedná se o kandidátku na vážný dlouhodobý vztah. Nebo naopak: holka je sice krásná, ale v mnoha ohledech si po hodnotových stránkách příliš nesednete? Žádnou paniku! Stále můžete mít skvělý sex! Z toho důvodu ji můžeš považovat za kandidátku na sexuální nemonogamní vztah nižší úrovně (kamarádka s benefity). Sám jsem toto v životě už mnohokrát zažil. Holka mi sice nevyhovovala třeba po intelektuální stránce, ale užili jsme si spolu skvělý sex.

K ČEMU TI SLOUŽÍ JEJÍ PROFIL?

V rámci této kategorizace ti může hodně pomoci už samotný profil holky na Tinderu. V jakém smyslu? Pokud se tam holka prezentuje textem, který zní sympaticky a můžeš se s ním ztotožnit, jedná se o náznak toho, že si snad budete rozumět i při prvním rande, které by ses měl pokusit co nejdříve zorganizovat. Hlavně žádné nekonečné vypisování!

Pokud se ti naopak text příliš nezamlouvá, jedná se o náznak, že bys holku měl kategorizovat maximálně na úroveň kamarádky s benefity. V mém osobním případě se jedná například o profily, které obsahují následující typy textů:

  • Arogantní text – holka zcela rezignuje na to, že by se prostřednictvím profilu nějak představila. Nepíše nic o tom, kým je, co dělá a co ji baví. Místo toho pouze vypisuje, co si nepřeje a co nemá ráda.
  • Rozmazlený text – holka zcela rezignuje na to, že by se prostřednictvím profilu nějak představila. Místo toho pouze vypisuje, co chce a a co musí dostat jako malé rozmazlené dítě.
Typický příklad infantilního až hysterického profilu na Tinderu. Co nám tady dáma o sobě prozrazuje kromě toho, že je “director” v jejím životě, že ráda ukazuje svou impozantní zadnici a má mizernou angličtinu? Pouze to, co nechce a co chce – samozřejmě chlapa s vysokými standardy – jinými slovy naivního beta providera, který za ni bude vše cálovat. Že bych byť jen pomýšlel na to, že s ní navážu vánější vztah? Haha. V žádném případě! Maximálně sex!

KDYŽ HOLKA ŽÁDNÝ TEXT NENAPÍŠE

Stále častějším jevem se pak na seznamovacích aplikacích stává to, kdy se holka žádným textem neprezentuje. V tomto případě bych se vyhnul nějaké kritice. V případě holek se totiž podle mého názoru jedná o legitimní strategii přihlížející k faktu, že pro nás chlapy je zkrátka hlavním kritériem vzhled. V tomto smyslu je skvělé, pokud se dáma prezentuje fotografiemi, na kterých je dobře vidět její tělo i obličej. Naopak v případě profilů obsahujících pouze fotografie obličeje či jen částí těla zpozorni. Dáma potenciálně skrývá nějaké závažnější chyby na kráse jako například vepřicoidní nadváhu. Jedná se o velmi nepříjemnou taktiku, která už mnoha uživatelům seznamovacích aplikací znepříjemnila život. Nedá se nic dělat. Nový alfa chlap Lovec nad realitou nefňuká, ale realisticky ji přijme a počítá s ní ve svých plánech.

Rozmazlený děcka na Tinderu. Sleduj!

CO KDYŽ SE PREZENTUJEŠ AROGANTNÍM ČI INFANTILNÍM TEXTEM TY?

Na závěr jedna poznámka. Co když se arogantní, ufňukaný, nevraživý či infantilní text ve stylu “já chci, já chci, já chci!” skví na tvém profilu? Neočekávej nic jiného než drtivý neúspěch. Chlapi a ženy totiž nejsou stejní. Zatímco v případě žen takovéto texty mohou bez problému projít (zkrátka spousta chlapů i tak svajpne doprava), ženy jsou vůči ufňukaným a rozmazleným chlapům nemilosrdné. Neočekávej od nich nic jiného než krutý nezájem hraničící s opovržením. Nauč se tvořit svůj profil SPRÁVNĚ!

LOVU ZDAR!

PŘIDEJ SE KE KOMUNITĚ LOVCŮ NA PATREONU!

5 Comments

  • Ahoj Lovče 😀
    při studiu kazuistiky jsem narazila na zmínku o tomto deníku a zvědavost mi nedala…

    Obdiv za to, jak dokážeš uplést z hovna bič! 😀

    Na dva dny ses dostal na top příčky mé četby na WC a porazil tak celý bulvár včetně takových star jako Řepka nebo Karlos Terminátor 😀

    Níže je text, který mne sem přivedl – jedna z těch obšťastněných….

    “Měla jsem několikaměsíční románek s jedním člověkem, který mě nakazil chlamydiemi a teď ještě řeším nějakou jinou bakteriální nákazu. Potom jsem objevila jeho blog http://www.lovcuvdenik.cz, kde jsem se dočetla, že žije velmi riskantním sexuálním životem (má sex se spoustou lidí), na což mě nikdy sám neupozornil a tudíž jsem se neměla šanci ochránit.
    Pak nad mojí nemocí mávl rukou, jakoby o nic nešlo a pokračuje dál v obelhávání holek. Navíc tento životní styl propaguje na svém blogu a má na tom založeno podnikání – balící poradenství pro ostatní kluky, takže na tom vydělává celkem dost peněz. Přikládám úryvky z blogu. Chtěla bych na něj podat trestní oznámení za ohrožení zdraví z nedbalosti. Bohužel neznám ani jednu z jeho dalších přítelkyň, protože si tyto informace pečlivě střeží a nemám jak je dohledat. Za poslední 2 roky jsem neměla sex s nikým jiným, jen s tím. Bohužel to ale nemám jak dokázat. Můžete mi prosím říct, na koho se mám obrátit a jaké jsou šance…”

    Celý text na Nakažení chlamydiemi od přítele z http://www.lovcuvdenik.cz, který má nezřízený sexuální život – náhrada škody, trestní oznámení – Bezplatná právní poradna online zdarma pro všechny (bezplatnapravniporadna.cz)

    • Ahoj, Lili, díky za komentář.
      Pokud jde o koncept otevřených vztahů, nijak se s ním netajím, nýbrž ho zcela veřejně propaguji prostřednictvím nejen blogu, ale i rovněž YT kanálu LD, který sledují tisíce lidí zde: https://www.youtube.com/channel/UCbBg2826SgJQOYAaKwhiE_w
      Případně Instagramu zde: https://www.instagram.com/lovcuvdenik/
      Pokud jde o zodpovědnost za mé chování – mým pravidlem je, že se nijak neschovávám a vždy jsem ochoten komunikovat zcela otevřeně a pravdivě.
      Pokud jde o autorku zmíněného příspěvku – nadále je v současné době mou přítelkyní v otevřeném vztahu a daný problém zmíněný v příspěvku jsme probrali a vyřešili.
      Jsem rád, že tě Lovcův deník baví. V případě dalších dotazů jsem k dispozici na info@lovcuvdenik.cz, případně napiš klidně zase sem do komentářů.
      Fajn den a Lovu zdar!
      L

    • A ještě jedno doplnění zásadní informace. Moje přítelkyně vůbec není autorkou onoho textu na webu bezplatnapravniporadna.cz. Onen text tam umístila jiná osoba bez jejího vědomí a svolení. L

  • Ahoj,
    posílám další do sbírky a stále kroutím hlavou, stála by za video rozbor.
    https://www.stesti.cz/profil/Magnetismus/
    Lovu zdar,
    Karel83

    ps: ty tvoje tvoje youtube video náhledovky, já z nich fakt nemůžu 🙂

    • Zajímavý úlovek. Každopádně oceňuju, že o sobě tato žena alespoň upřímně a realisticky předem komunikuje, že je spíše dominantní. Lovu zdar! L

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *