Podělal jsem to! Jak získám zpět svou ex?

Rozešli jste se a chceš svou ex získat zpět? Tady máš návod, co dělat!

Dali jsme se dohromady před pár měsíci. Všechno bylo super. Měli jsme úžasnej sex klidně i několikrát denně. No, ale postupně jsem si začínal všímat, že je pořád chladnější a chladnější. A pak mi řekla, že si chce dát nějakou dobu pauzu a najít sebe sama. To už jsem tušil, že je něco špatně. Samozřejmě jsme se rozešli. Co mám teď dělat? Existuje nějaký způsob, jak ji získat zpátky? Takhle nějak (nebo podobně) zní hromada dotazů, co mi přichází na info@lovcuvdenik.cz. Existuje na ně nějaká odpověď? Jo! Najdeš ji v tomhle článku nebo ve videu níže. Tak na to mrkni!

Chceš získat zpět svou ex? Tak sleduj…

POJĎME ZBOŘIT PÁR STEREOTYPŮ

Pojďme nejdřív nabořit pár lichých, stereotypních představ, který se ve společnosti pořád udržujou navzdory tomu, že dávno pozbyly na platnosti:

  1. Jsou to zejména ženy, kdo chce zůstat ve vztahu a jsou to oškliví, necitliví chlapi, kdo se s nimi rozchází.
  2. Ženy snášejí rozchody a rozvody hůře než chlapi, protože jsou citlivější.

ŽENY SE ROZCHÁZEJÍ ČASTĚJI

Jak potvrzují sociologické průzkumy, v dnešní době jsou to zejména ženy, kdo iniciuje většinu rozvodů a rozchodů. Podle výzkumu Standford university se číslo pohybuje kolem 70 %. I moje anekdotická zkušenost ze života se s tímto shoduje. Zkrátka ve svém životě i u lidí kolem sebe vidím mnohem častěji ženy, co ukončují vztahy. Proč tomu tak je? Z důvodu naprostého ústupu sociálních a náboženských restrikcí sexuality a vztahů, dnes nic nebrání ženám uplatňovat naplno svou sexuální strategii hypergamii. Ta spočívá v tom, že žena se vždy snaží randit a navazovat vztahy s muži, kteří se na socio-ekonomickém žebříčku nacházejí na stejné, ale ještě lépe vyšší úrovni nežli ona. Jakmile partner přestane uspokojovat ženinu hypergamii a rovněž jeho atraktivita klesne pod určitou úroveň (například z důvodu jeho betaizace), žena často neváhá a vztah ukončuje.

Jasný, že v tomto existují výjimky. Vztahy zkrátka nejsou exaktní vědou. Typickou výjimku představuje například žena, která nedosahuje příliš vysoké sexuální atraktivity a její partner se s ní rozejde z toho důvodu, že si najde atraktivnější a většinou mladší partnerku. Tyto rozchody ovšem dnes představují spíše menšinu rozchodů.

BRIFFAULTŮV ZÁKON

Na red pill fórech se často v této souvislosti zmiňuje teorie sociálního antropologa a spisovatele Roberta Briffaulta. Tzv. Briffaltův zákon zní takto:

Samice, nikoli samec, určuje veškeré podmínky zvířecí rodiny. V situaci, kdy samice nemůže vytěžit žádné benefity ze spojení se samcem, tak se toto spojení (vztah) neuskuteční.

Když to převedeme do lidové řeči, pan Briffault říká toto: „Pokud holka ze vztahu s tebou nemůže vytěžit žádné výhody, tento vztah se neuskuteční a nebo prostě přestane existovat, protože holka z něj vystoupí.“

Ony benefity mohou mít různé podoby. Ve zkratce se dají shrnout do 2 skupin:

  1. ALFA – dobré geny, přitažlivý, maskulinní vzhled, sebevědomí, síla, dominance, humor, nadhled, uvolněnost, skvělý sex , nezávislost na výsledku.
  2. BETA – podpora (finanční i emoční), pozornost, rodičovská investice (v případě potomků).

Jakmile začne mít holka silný dojem, že hodnota benefitů, které čerpá z vašeho vztahu, klesla pod určitou úroveň a že má možnost navázat vztah s někým, kdo přinese benefity lepší, vztah pravděpodobně ukončí.

Nezařaď se do společenství klaunů zoufale nahánějících své expřítelkyně!

ŽENY SNÁŠEJÍ ROZCHODY LÉPE

Další z nepravdivých společenských stereotypů je ten, že rozchod nechává ve smutku a depresi zejména ženy, zatímco zlí a necitliví muži je opouštějí. To považuju v dnešní době už za přežitý nesmysl.  

V dnešní době v západní společnosti s sebou rozchod nebo rozvod už dávno nepřináší společenskou ostrakizaci a odsouzení. Často je tomu naopak. Jakmile žena není ve vztahu spokojená, velká část jejího okolí reaguje stylem: „Go, girl! Rozejdi se s tím troubou!“

Ženy obecně snášejí rozchody lépe než chlapi.

EVOLUČNÍ DŮVOD

Jeden z důvodů, proč tomu tak může být, má geneticko-evolnuční pozadí. Některé výzkumy tvrdí, že ženy si v průběhu historie vývoje našeho druhu více uvykly přecházet ze vztahu do vztahu s jinými muži. Proč? Protože celé statisíce let naší historie se odehrával život v tlupách a kmenech, které mezi sebou válčily. Zatímco muži a kluci byli při bojích (nebo případně při lovu) zabiti, jejich ženy se staly válečnými nevěstami chlapů vítězného kmene. Zdá se, že z genetického hlediska jsou tak ženy více přizpůsobené k sériové monogamii, tedy k plynulému přecházení z jednoho vztahu do druhého.

Moje pozorování opět tomuto odpovídá – zatímco žena často po rozchodu chvíli zapláče a pak ji zanedlouho vidíš v obětí nového nápadníka, chlap si často po své ex stýská celé měsíce nebo v horším případě roky.

ŽIVOTNÍ REALITA

Dalším důvodem, proč ženy snášejí rozchody lépe, může být i jejich praktická životní realita.

Realita alespoň trochu atraktivní ženy vypadá totiž i monogamním vztahu takto: pravidelná validace a balení ze strany jiných chlapů a orbiterů ve friendzóně. Žena si tak minimálně podvědomě stále udržuje vědomí mnoha možností, které se jí z hlediska romanticko-sexuálních vztahů nabízejí.

Jak vypadá chlapská realita po rozchodu? Dříve či později na chlapa dopadne nutnost tvrdé práce – nutnost vyrazit ven a balit ženy. Stát se nejlepší verzí sebe sama. V dnešní době totiž ženy projevují zcela otevřenou hypergamii a naprostá většina z nich chce navazovat vztahy s elitními cca 20 % chlapů. Pokud tedy kluk nebo chlap chce zažívat úspěch na romanticko-sexuálním trhu a snadno získávat možnost navazování nových vztahů s atraktivními ženami, musí se stát top atraktivním chlapem. Návod, jak na to, získáš ZDE.

CO DĚLAT V PŘÍPADĚ ROZCHODU?

Jak tedy reagovat, když se s tebou chce holka rozejít? Nejlépe v duchu maskulinních hodnot alfa chlapa – lovce.

Celkově platí toto železné pravidlo: POKUD SE S TEBOU ŽENA CHCE ROZEJÍT, NIKDY JI NENAHÁNĚJ, NEPŘEMLOUVEJ JI, NEPONIŽUJ SE. VŽDY JE LEPŠÍ ZAHÁJIT VZTAH S NOVÝMI ATRAKTIVNÍMI ŽENAMI, NEŽ SE POKOUŠET SLEPIT A ZNOVU DÁT DOHROMADY UŽ JEDNOU ROZPADLÝ VZTAH!

O pravdivosti tohoto železného pravidla každého alfa chlapa – lovce jsem se v životě opakovaně přesvědčil. Ano, jeho dodržování vyžaduje sílu, odvahu, rozhodnost, ale vyplatí se!

NEZBYTNÝ ELEMENT VZTAHU

Nezbytným elementem každého úspěšného vztahu je čistá, nefalšovaná touha, atraktivita ze strany holky vůči tobě. Tato atraktivita se nedá žádným způsobem okecat nebo vyjednat. Prostě tam buď je, nebo není. Z tohoto důvodu tedy například manželská terapeutická sezení jsou většinou k hovnu – představují totiž projev pokusu vyjednat atraktivitu.

Pokud žena vůči atraktivitu ztratí, tento proce je v naprosté většině případů nevratný. Ženy mají velmi dobrou paměť a vždy budou mít v hlavě uloženou představu tebe, jaký jsi byl, když si onu přitažlivost ztratil. Z tohoto důvodu je VŽDY LEPŠÍ POKUSIT SE NAVÁZAT VZTAH S NOVOU ŽENOU, která zná pouze tvé nové já – například poté, co jsi se zlepšil, posunul blíže k nejlepší verzi svého já.

DALŠÍ MATROŠ OD LOVCE

Rozešla se s tebou holka? Ukončili jste váš vztah. Přečti si tyto články:

  • Jak prožít rozchod.
  • Jak získat zpět svou ex – pozor na to! V tomto článku tě budu znova upozorňovat na to, že nahánění své ex je nesmysl. Článek je spíše zaměřen na rozbor důvodů, proč se s tebou rozešla.
  • Přestaň kurva fňukat!
  • Lovcův trénink – staň se atraktivním chlapem a přiveď si do života nové, atraktivní ženy. Nejlepším lékem na rozchod s atraktivní holkou je sex s novou atraktivní holkou, nebo klidně s deseti atraktivníma holkama!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

3 Comments

  • Zdravím mam dotaz v říjnu jsem se seznámil s holkou neměl jsem oní vůbec zájem, holka uplně po mě šílela až jsem nakonec udělal ten krok a pozval jí ven, no sice ona udělal první krok a to že chtěla moje tel číslo…
    Začali jsme se bavit atd. vydali jsme se každý den….No a pak když jsme pili přišla jedna věc a a to měl být sex, ale nevím proč vůbec jsem nefungoval (stres nebo alkohol). Od té doby to bylo takový, že skoro chodíme.
    Další problém byl pak bývalí protože se začala sním vídat a je jasné kvůli čemu. No jsem jí hold řekl že k ní cítím něco víc a ona že chce čas. Tak OK! čas stále plynul a nic. Nikdy nebyl sex hmm…. Bud utekla nebo to dostala, ale sama mi řekla že to semnou chce, ale vždy byla i šance. Asi pár týdnu jsem se jí zeptal na rovinu zda bychom do toho skočili ona že si to musí promyslet a po dvou dnech mi odpověděla že nechce vážný vztah a že mě má rada jako kamarád. Dostal jsem se do friendszonu a chtěl bych poradit jak se z toho dostat.

  • Ještě jsem zapomněl zmínit to že od té doby nechce jít ani na navstěvu když budeme tam jenom spolu, řekla mi že mě má tak ráda že si to nechce pokazit protože by semnou chtěla mít sex a já že sní chci vážný vztah protože není na to ještě připravená…. (I když už mi i řekla že by chtěla semnou dítě :/)

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *