Balení holek: nahánění vs vytrvalost

Nahánění holky – největší stupidita, kterou můžeš při balení udělat. Vytrvalost – ta ti naopak někdy pomůže sbalit atraktivní holku. Jaký je mezi nimi rozdíl? Tady to máš! Včetně mého příběhu z praxe.

Nahánění holky nebo uvolněná vytrvalost. Co je lepší?
Nahánění holky nebo uvolněná vytrvalost. Co je lepší?

Při balení holek se řídím několika zlatými pravidly. Jedno z nich, a dost možná to nejdůležitější, zní:

“NIKDY NENAHÁNĚJ HOLKU, CO SE TI LÍBÍ!!!”

Když používám termín “nahánění holky”, co mám přesně na mysli? Pojďme si to definovat. Nahánění holky, o kterou máš romanticko-sexuální zájem, zahrnuje například tyto stupidní chyby:

  • Zvaní na první rande/schůzku/setkání s nepřiměřeně častou frekvencí (tj. častěji než jednou za cca 14 dní).
  • Pokračování ve zvaní na rande i po nepřiměřeně vysokém počtu odmítnutí (více než cca 3).
  • Nepřiměřeně časté kontaktování holky přes sociální sítě a zprávy (direct messaging) – obecně řečeno tento problém nastává, pokud holku kontaktuješ častěji než ona tebe.
  • Snaha navazovat s holkou kontakt mimo romanticko-sexuální kontext balení – typickým příkladem je stydlivý student, který pomáhá spolužačce se seminárkou, aniž by vyjádřil svůj sexuální zájem o ni. Kde většinou takoví kluci končí? Ano, ano, ve smutném teritoriu sexuální frustrace jménem friend zóna.
  • Uslintané lichocení holce v komentářích pod příspěvky na sociálních sítích à la “Jsi nádherná. Ty jsi anděl? Jestli si se mnou nebudeš dopisovat, rozdrtím si šourek v hmoždíři na byliny!”

Nahánění holky většinou končí tak, že chlap brečí nad bramborovym salátem od maminky “Jak je možný, že mě nechce, když sem tak fajn kluk?”, případě si vylívá frustraci na sociálních sítích.

NAHÁNĚNÍ SE ZA KAŽDOU CENU VYHNI!

Pokud chceš dosahovat obecně úspěchů v oblasti balení holek, jedním z tvých hlavních úkolů je vyhnout se nahánění atraktivních holek. Jak to udělat? Jednotlivé tipy podrobně rozepisuju v e-knize Lovcův trénink. Tady máš několik z nich:

  • Urči si limity pro balení: například 3 neúspěšná pozvání na rande a DOST! Poté okamžité přerušení kontaktu a přesun k jiné holce.
  • Urči si limity pro svádění: například sex nejpozději na 4. rande (ale ideálně mnohem dříve!). Jinak okamžité přerušení kontaktu a přesun k jiné holce.
  • Nikdy nekontaktuj holku přes telefon/zprávy/sociální sítě častěji než ona tebe. Piš jí ideálně pouze za účelem pozvání a domluvení rande.
  • Vyjádři svůj romanticko-sexuální zájem odvážně, bez váhání a co nejdřív. Jako chlap. Bud nezávislý na výsledku, holku správně oslov a pozvi ji na rande, na kterém s ní budeš uvolněně komunikovat a vyhneš se nejčastějším chybám, které chlapi na rande dělaj.
  • Nikdy nekruž kolem krásných žen jako uslintaný beta chlap/ orbiter – ať už na sociálních sítích nebo v reálném životě. Sebevědomý, úspěšný, atraktivní a zajímavý alfa chlap, který maká na své životní misi, prostě nemá čas takto nahánět ženy. Místo toho si užívá života a sexu.

SEX CO NEJDŘÍV, ALE NETLAČ NA PILU

Mít sex se co nejdřív obecně představuje nejlepší strategii pro randění. Nikdy ale nedopusť, aby se tato strategie stala záminkou k tomu, že příliš tlačíš na pilu. Naopak! K celé věci vždy přistupuj co nejvíc uvolněně a nezávisle na výsledku.

Moje současná osobní zkušenost je taková, že s většinou holek (cca 80 %), s nimiž jdu na první rande, mám sex co nejdříve, tedy na první či druhé schůzce. Občas narazím na holky, s nimiž prostě neuspěju. Většinou se jedná o dámy, které hledají vážný vztah s beta chlapem – podporovatelem. S takovými holkami okamžitě přeruším kontakt. Vždy znovu a znovu se mi potvrzuje, že doslova za rohem čeká ještě atraktivnější holka, s níž bude randění představovat oboustranně mnohem příjemnější zážitek.

Zrovna nemá čas? Zapomeň na ni a pozvi ji znovu třeba za měsíc. Tak vypadá vytrvalé balení.

HOLKY, CO VYŽADUJÍ TRPĚLIVOST

Specifickou skupinu pak tvoří holky, které při randění vyžadují určitou dávku trpělivosti a to zejména s ohledem na domluvení a zorganizování prvního rande. Proces svádění s takovou holkou vypadá následovně: holku oslovímbuď v reálném světě nebo pomocí digitálních seznamovacích aplikací (Tinder). Z její reakce vypadá, že má zájem se poznat, nicméně organizace prvního rande se protahuje. Může to být kvůli jednomu z následujících důvodů (či jejich kombinaci):

  • Holka je momentálně zadaná, či má v životě jiného chlapa, s nímž je to “komplikované” a celý vztah ještě nedospěl ke svému rozuzlení. (Nikdy nepropadni naivní představě, že jsi jediným nápadníkem v životě atraktivní holky. S největší pravděpodobností nejsi.)
  • Holka se momentálně nachází v životní fázi, kdy pro ní randění není prioritou, jelikož řeší jiné problémy v životě – možná náročné státnice ve škole, možná rodinnou krizi z důvodu nemocného rodiče, možná finanční problémy. Takovýchto situací mohou být tisíce.
  • Holka se momentálně nachází ve fázi, kdy zrovna nemá zájem o sex a o sexuální vztah. Ženy na rozdíl od chlapů nejsou nadržené pořád, ale jejich vztah k sexualitě prochází cyklickými změnami na škále od “jsem příšerně nadržená” přes “sex pro mě v současné době není důležitý” až po “sex momentálně nechci vůbec”. Tyto změny probíhají jednak na měsíční bázi v souvislosti s menstruačním cyklem, ale též na dlouhodobé bázi podle vnějších okolností a životní situace, v níž se momentálně holka nachází.
  • Jedná se o mladou holku, která ještě nemá ujasněné své priority, pokud jde o randění. Případně nemá v této oblasti dostatek zkušeností.

TRPĚLIVOST, NIKOLI NAHÁNĚNÍ

Pokud máš v životě takovouto holku, která tě přitahuje, nicméně její balení vyžaduje delší časový rámec, nemusíš její balení rovnou vzdávat. Místo toho máš možnost uchýlit se k taktice založené na trpělivosti (perzistenci).

Tato taktika má daleko k vlezlému nahánění holky. Vypadá asi takto:

  1. Holku oslovíš pomocí studeného balení či digitálního balení a získáš na ni kontakt.
  2. Pozveš ji na rande – ona nereaguje vyloženě negativně, ale z nějakého důvodu k rande stejně nedojde. (Například proto, že nemá zrovna čas, je nemocná, je v zahraničí, má příliš mnoho práce atd.)
  3. Reaguješ uvolněně, s úsměvem a s totální nezávislostí na výsledku. Popřeješ jí fajn den, rozloučíš se a přerušíš kontakt.
  4. Trávíš čas s jinými ženami a prací na svých projektech, seberozvoji a životní misi. K totální nezávislosti na výsledku totiž potřebuješ, aby se v tvém životě odehrávala hromada zajímavých věcí. Na onu zmíněnou holku nejlépe na nějakou dobu zcela zapomeneš.
  5. Po nějaké době (nejméně 14 dní, ale klidně déle) ji zkusíš naťuknout znova – pošleš ji krátkou milou zprávu s dotazem “jak se jí vede” a poté ji pozveš znovu na drink či kávu.
  6. Pokud odmítne, mile a slušně s ní pokonverzuješ a poté opět přerušíš kontakt.
  7. Za nějakou dobu (ideálně 14 dní, ale klidně například měsíc) ji pozveš znova. V mezidobí můžeš zkontrolovat její sociální sítě – pokud na nich uvidíš, že má nového přítele, přerušíš kontakt nejméně na půl roku (zrovna se nachází v NRE fázi nového vztahu – energie z nového vztahu, a zvát ji ven je zbytečné).
  8. Tento proces zopakuješ maximálně 3 krát s časovými odstupy dohromady klidně několika týdnů či měsíců. Pokud ani potřetí holka nereaguje, přerušíš kontakt dlouhodobě či navždy. Stále si uchováváš dobrou náladu.
  9. Možná zjistíš, že uvolněná trpělivost se vyplatila a nakonec holku dostaneš na rande. Ovšem bez stupidního nahánění!

NINA

Takovýto postup jsem letos v létě použil v případě Niny, 23 leté půvabné holky z Ruska.

Seznámili jsme se na Tinderu. Po otvíráku jsem okamžitě přenesl naši konverzaci na jinou sociální síť (Instagram) a vzápětí se zeptal krasavy z matičky Rusi, zda chce jít na drink. Nina reagovala opatrně a chtěla si nejdříve dopisovat. Na tento požadavek přistupuji jen v případě velmi atraktivních holek. Tuto podmínku Nina splňuje, takže jsem s ní zahájil konverzaci na chatu. Držel jsem ji však velmi stručnou, prozradil pár detailů o svém životě a zálibách a pak jí popřál hezký večer a mile se rozloučil.

Asi týden dní poté jsem ji pozval na rande znovu. Nina odpověděla, že je nemocná. Jen jsem ji popřál brzké uzdravení a zcela ji pustil z hlavy.

ZAPOMEŇ NA NI (NA NĚJAKOU DOBU)

Po následující měsíc jsem na ni prakticky zcela zapomněl. Mám život naplněný prací na své misi a rande s dalšíma holkama, takže vypuštění určité holky z hlavy pro mě nepředstavuje nějaký náročný úkol, ale naopak zcela přirozený proces, který probíhá zcela samovolně. Po téměř měsíci mi vyskočila její nová fotka na Instagramu, a připomněla mi tak existenci Niny. Mile jsem ji přes zprávu pozdravil a pozval ji na rande znovu. Odpověď zněla pozitivně, nicméně Nina se v té době nacházela v zahraničí. Long story short. Nakonec jsme opravdu setkali téměř dva měsíce poté, co jsme se propojili na Tinderu.

…PAK JI POZVI ZNOVA A RYCHLE ESKALUJ

Naše schůzky pak probíhaly zcela podle postupu, který popisuju v e-knize Lovcův trénink. První krátké rande na 80 minut, během něhož jsem s Ninou uvolněně komunikoval, sváděl ji a hodně se jí dotýkal. Na druhé rande jsem ji pozval k sobě domů. Měli jsme sex a pár dní nato jsme se oddávali erotickému dovádění znova.

Takto vypadá uvolněné, trpělivé a vytrvalé balení atraktivní holky. Žádné zoufalé a ponižující nahánění. Místo toho skvělý sex. Sice po delším časovém období po seznámení, ale stál za to.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *