Veď ženy k zodpovědnosti!

Nevychovávej je, nementoruj, ale nech je pocítit důsledky jejich chování!

Žena se oddává tzv. single chování? Paří, pije, bere drogy? V pořádku. Máme svobodu. Kategorizuj ji vždy maximálně jako FB!

“Máme svobodu a rovnoprávnost, takže si můžu sakra dělat, co chci!” tak vypadá pojetí svobody mnoha dnešních lidí. Jenže kompletní definice svobody zní jinak: SVOBODA ZNAMENÁ VOLNOST, ALE TAKÉ ZÁROVEŇ PŘIJETÍ ZODPOVĚDNOSTI ZA SVÉ CHOVÁNÍ A ROVNĚŽ DŮSLEDKŮ Z NĚJ VYPLÝVAJÍCÍCH.

To je fakt, který bohužel uniká spoustě dnešních žen. Volají po rovnoprávnosti, svobodě, ale zodpovědnost z toho vyplývající jim už tak nevoní. Uvádím pár příkladů.

POŽADAVKY, POŽADAVKY

Za svůj život jsem se u žen opakovaně setkal s takovýmito přístupy ke světu a romanticko-sexuálním vztahům:

  • Chci mít maskulinního chlapa, který bude silný, odvážný, ochrání mě a podpoří mě po finační stránce! Že já bych tedy měla být na oplátku femininní žena a třeba se starat o domácnost? V žádným případě! To je misogynie!
  • Chci pořádnýho chlapa, který se mnou půjde do vážného, monogamního vztahu a bude mi věrný! Bude zkrátka jenom můj! Já jsem ale extroverní party žena. Ráda pařím, piju alkohol, beru občas drogy a miluju party se svými kamarády a obdivovateli až do rána. Samozřejmě můj chlap v tomto musí být maximálně tolerantní a vůbec mě neomezovat! Jsem silná nezávislá žena! Jak je teda možný, že takovýho submisivního alfa chlapa nemůžu nikde najít? Chlapi se mě asi bojí. Jsou to srabi!
  • Jsem silná nezávislá žena, makám na své korporátní karieře. Zároveň jsem single matka dvou dětí. Sháním pořádného, maskulinního alfa chlapa, který hezky vstoupí do rámce mého života, udělá pro mě všechno a samozřejmě se mi přizpůsobí. Musí taky pochopit, že já pro něj budu královna, ale pro mě budou vždy priority moje děti a kariéra! Jak je možný, že žádnýho takovýho chlapa nemůžu najít? Je to jejich chyba! Pořádní chlapi prostě vymřeli!
  • Chci slušného, hodného kluka, který mi bude věrný! Že bych se kvůli našemu tradičnímu, monogamnímu vztahu měla vzdát svého Instagramu, kde pravidelně ukazuju zadek jiným chlapům? Ani náhodou! Instagram je můj život! Pokud to po mě nějaký chlap bude chtít, je jasný, že to je nesebejistej mamlas. Small dick energy!

TRADIČNÍ CHLAP, MODERNÍ ŽENA

A tak dále a tak dále. Společnými jmenovateli těchto žen je to, že:

  • chtějí za partnera tradičního alfa chlapa, který bude mít všechnu pozitivní maskulinní vlastnosti – zabezpečí je, ochrání, podpoří a zároveň bude maximálně poctivý a věrný.
  • zároveň tyto ženy v žádném případě nechtějí být tradičními ženami – tedy ženami, které jsou ve vztahu spíše submisivní, následují vedení svého partnera, věnují se tradičním femininním činnostem jako péče o domácnost, vaření apod.
  • respektive tyto ženy chtějí být někdy tradiční (když má například chlap platit, nebo když je potřeba, aby použil například svou mužskou sílu) a někdy moderní (když mají chuť vyrazit na girls night out a nechat se balit jinými chlapy, zatímco jejich parnter jim to bez mrknutí oka bude tolerovat).

Zkrátka snem mnoha dnešních žen je situace, kdy CHLAPOVA ROLE JE STATICKÁ, TEDY TRADIČNÍ, KDEŽTO ŽENINA ROLE JE PROMĚNLIVÁ (NĚKDY TRADIČNÍ, NĚKDY MODERNÍ) V ZÁVISLOSTI NA TOM, CO SE ŽENĚ ZROVNA HODÍ.

Netřeba dodávat, že takovýto systém je ultimátně nevýhodný pro chlapy a není divu, že zejména top alfa chlapi se dnes vyhýbají monogamním vztahům s těmito ženami jako čert kříži. Ne ovšem proto, že by se báli žen, jak si tyto dámy často namlouvají, ale prostě proto, že tam silně cítí tuto podivnou diskrepanci v přístupu MODERNÍ VS TRADIČNÍ ŽENA V ZÁVISLOSTI NA MOMENTÁLNÍ SITUACI.

Máme svobodu. Nech ale ženu pocítit důsledky jejího chování a přístupu k životu.

CO S TÍM?

Jako vždy na Lovcově deníku radím, nefňukat, nevztekat se, nenadávat na ženy. To stejně nemá smysl. Rovněž se ženy nepokoušej žádným způsobem poučovat, mentorovat a vychovávat. To měli udělat jejich rodiče! Místo toho zůstaň v dobré náladě, pozitivně naladěn a prostě jen ženy nech pocítit důsledky jejich chování. Aby sis ovšem toto mohl dovolit, tak musíš být úspěšným alfa chlapem, nejlépe Novým Alfa chlapem – Lovcem, který má dostatek atraktivních žen v životě a nebojí se tedy, že o jednu ženu případně v důsledku tohoto přístupu přijde.

VEĎ ŽENY K ZODPOVĚDNOSTI

Ukažme si to na příkladu single chování. V dnešní době mi často zůstává rozum stát nad tím, jak často se setkávám se ženami a dívkami, které:

  • chtějí tradiční, přísně monogamní vztah s alfa chlapem, který jim bude bezpodmínečně věrný.
  • a přitom se chtějí v rámci tohoto vztahu v klidu věnovat tzv. single chování.

CO JE SINGLE CHOVÁNÍ?

Jedná se o typy činností, na kterých jako takových není v podstatě v kontextu moderní společnosti nic špatného. Jsou ovšem svébytně spojené se stavem, kdy je člověk single. Jedná se například o:

  • Extenzivní konzumaci alkoholu a drog (zejména bez přítomnosti svého partnera).
  • Paření v klubu či baru až do rána bez přítomnosti svého partnera.
  • Obklopování se širokým okruhem nadržených orbiterů, ctitelů, naháněčů, expartnerů apod.
  • Setkávání se s ctiteli či dokonce bývalými milenci a partnery například u nich doma (nepřestává mě fascinovat, kolik žen toto považuje za zcela standardní chování v monogamním vztahu).
  • Vyhledávání validace na sociálních sítích prostřednictvím sexy fotek (nedej bože rovnou fungování jako only fans porno modelka apod.)

Bacha na to! Nejsem žádný konzervativní blázen, který by vůči tomuto chování něco zásadního namítal. Vůbec ne. Single chování je do určitý míry v pořádku a sám jsem se mu dlouhá léta věnoval. Nicméně zásadní věcí je, že toto chování není zkrátka kompatibilní s vážným vztahem.

Znamená výše řečené, že pokud je někdo v monogamním vztahu, už musí jen sedět doma na zadku? Nikoli. Pro holku je podle mého názoru zcela ok, kdy ž jde s kamarádkou na víno a vrátí se domů do cca 10 hodiny večer.

PAŘÍ, CHLASTÁ, FETUJE? = MAX. FB!

Potkáš v životě ženu, která by tě ráda do vážného, dlouhodobého vztahu, ale přitom vykazuje silné sklony k single chování? Máme přeci svobodu!

Postupuj následovně:

  • Ženu nementoruj, nepoučuj, pouze stanov své preference. Například takto: “Jo, single chování (paření, alkohol apod.) je ok. Nejsem žádný arbitr morálky a neodsuzuju ho. Ať si každý dělá, co chce. Nicméně moje jasná preference je taková, že PRO DLOUHODOBÝ VÁŽNÝ VZTAH VÝRAZNĚ UPŘEDNOSTŇUJU ŽENY, KTERÉ SE SINGLE CHOVÁNÍ NEVĚNUJÍ.
  • Klidně, bez vypjatých emocí jí takto odkomunikuj, že její chování neshledáváš kompatibilní s dlouhodobým, vážným vztahem. Vysvětlují, že jsi chlap, který má jasné limity a ona tyto limity svým chováním překračuje.
  • Pokud žena zareaguje pozitivně, super, pokračuj dále ve vašem vztahu.

Pokud žena nezareaguje vůbec, nebo jasně naznačí, že na svém chování nehodlá nic změnit, tak ok. Nepoučuj ji, nevychovávej, nepokoušej se ji měnit! (To stejně nemá smysl). Pouze se usměj a v dobré náladě pokrč rameny: “Dobře, zlato, chceš se chovat jako single žena? V tom případě navážeme pouze otevřený vztah nižší úrovně – kamarádka s benefity (FB).” Případně buď ochoten připustit i alternativu, že se přestanete vídat úplně. Pamatuj, nezávislost na výsledku!

Veškeré informace o správných postupech ohledně navazování a udržování DLOUHODOBÝCH OTEVŘENÝCH VZTAHŮ NAJDEŠ ZDE.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *