1 způsob, jak úspěšněji oslovovat holky

Chceš úspěšněji oslovovat holky, získávat na ně kontakty a následně je zvát na rande? Tak sleduj!

Jak líp oslovovat holky? Pokud s tebou atraktivní holka sama zahájí interakci, nikdy neprošvihni příležitost pozvat ji na rande!
Pokud s tebou atraktivní holka sama zahájí interakci, nikdy neprošvihni příležitost pozvat ji na rande!

NÁHODNÉ SETKÁNÍ

Vracím se na kole z tréninku thaiboxu. Při najíždění na cyklostezku u Vltavy se náhodou zavěsím za hezkou holku jedoucí na vyparáděném bicyklu azurové barvy. Nemám v plánu ji oslovit. Po tréninku, jemuž ještě předcházel sex s jednou z mých FB, jsem dosti znaven a těším se domů.

Těsně před místem, kde stezka pro cyklisty podjíždí dálniční most si všímám, že mi holka uvolňuje jízdní pruh a něco mi říká. “Cože?” ptám se. “Jeďte první, já se bojím! V tom podjezdu spí bezdomovci.” odpovídá.

Zařadím se vedle ní a přitom si trochu víc prohlížím tu cyklistickou parádu. Pod helmou evidentně barevně sladěnou s barvou kola vidím půvabný obličej s krásnýma očima, do kterého trochu lezou prameny rovných vlasů. Odhaduji, že je trochu nižší, než u holek preferuju. Na druhou upnutý kraťasy dávají vyniknout jejímu sexy pozadí a zároveň odhalují hezké nohy. “Já se ale taky bojím.” poznamenám se smíchem. “Tak se domluvíme tak, že pojedu první, a když začnu vřeštět, přijdete mi na pomoc.” Půvabná cyklistka se začne smát a přikývne. V tu chvíli je mi jasné, že jí určitě řeknu o číslo.

OSLOVOVAT HOLKY – SVATÝ HRÁL PICKUPU

Denní studené balení, neboli oslovování neznámých, atraktivních holek během dne třeba na ulici, v parku či knihovně považuju za zlatý grál pickupu. Každý začínající i zkušený lovec by měl podle mě zažít to vzrušení a skvělou zábavu, který tato činnost přináší. Jedná se bezpochyby i tvrdou disciplínu, která své ctitele zocelí. Proč? Zejména z toho důvodu, že neúspěch při něm prožíváš zcela autenticky, přímo, syrově a neprostředkovaně, tedy zcela jinak než například na Tinderu.

2 TYPY DENNÍHO STUDENÉHO BALENÍ

V Lovcově tréninku, nejkomplexnějším a nejčtivějším průvodci světem svádění v československým kontextu, věnuju dennímu studenému balení obsáhlou kapitolu. V jejím rámci přináším aspirujícím lovcům komplexní návod, jak studené balení provozovat správně a užít si ho.

V kapitole rovněž zmiňuju, že denní studené balení můžeš provozovat dvěma způsoby:

  • Plánované denní studené balení: vyhradíš si na studené balení určitý časový úsek (většinou několik hodin) a vyrazíš do ulic, parků, kaváren, knihoven a podobně pouze s cílem oslovovat holky, tedy přesněji řečeno atraktivní holky.
  • Neplánované denní studené balení: toto je forma studeného balení, kdy ho provozuješ neplánovaně, zpravidla v rámci jiných činností jako je cesta do práce (ať už pěšky nebo v hromadné dopravě) nebo návštěva kavárny za účelem vyřízení mailů apod.

NEPLÁNOVANÉ STUDENÉ BALENÍ

Co se týče plánovaného denního studeného balení, každý chlap by měl alespoň několikrát v životě vyrazit na takovýto lov a oslovovat holky. Tuto disciplínu ale v této kapitole necháme stranou. Místo toho se zaměříme na neplánované denní studené balení. O co se přesně jedná? Tento termín zahrnuje situace, kdy se dostaneš do kontaktu s neznámými atraktivními holkami neplánovaně během dne.

"Dobrý den, nevíte, kde se tady koná výstava lidové tvořivosti a rukodělných prací?"
“Dobrý den, nevíte, kde se tady koná výstava lidové tvořivosti a rukodělných prací?”

NEPLÁNOVANÉ INTERAKCE S HOLKAMA

Podíváme se konkrétně na situace, kdy se dostaneš do přímé neplánované interakce s holkou. Co mám přesně na mysli? Například takovéto situace:

  • Atraktivní holka tě osloví s dotazem nebo žádostí o pomoc (například se tě ptá na cestu).
  • Zažíváte společně nějakou situaci umožňující konverzaci: např. stání ve frontě, jízda ve výtahu atd.

Tyto neplánované interakce s holkama mají skvělý potenciál pro to, aby ses pokusil získat její kontakt a pozvat ji na rande. Tvoje šance na úspěch se zcela jistě nacházejí na vyšší úrovni, než když holku z ničeho nic sám oslovíš. Proč tomu tak je? Protože vás už spojuje určitá situace, která dává podnět ke vzájemné komunikaci. Celý proces se tedy stává méně násilným, než když oslovíš hezkou holku jen tak na ulici, a tím do určité míry narušíš její osobní prostor. (Tímto ovšem nechci říct, že bys neměl provozovat i tuto formu oslovování).

NAUČ SE TYTO SITUACE VYUŽÍVAT!

Výše zmíněné situace ti přinášejí skvělou příležitost zahájit uvolněnou a přirozenou interakci. Jedinou jejich nevýhodu představuje to, že přicházejí zkrátka nečekaně a neplánovaně. Musíš si tedy vybudovat schopnost instinktivní a rychlé reakce, kdykoli nastanou. Zkrátka oslovovat holky a zahajovat balení okamžitě a bez váhání. K tomu potřebuješ jednak zkušenost, ale též správné nastavení mysli. Doporučuju ti tedy následující. Snaž se zapamatovat si, že kdykoli tě příště atraktivní holka:

  • osloví s žádostí o pomoc, informaci, radu
  • zapřede s tebou rozhovor (či prohodí nějakou poznámku směrem k tobě) například během cesty výtahem
  • podívá se na tebe během situace, která vás určitým způsobem spojuje (například během dlouhého stání ve frontě)

využiješ příležitosti, zahájíš s ní rozhovor a následně jí navrhneš rande a požádáš ji o kontakt. Případně ji na rande vezmeš hned, pokud máte oba čas.

VÝJIMKA – SITUACE VE SLUŽBÁCH

Za speciální skupinu těchto situací umožňujících neplánované studené balení považuju interakce ve službách. Zejména ty, kdy se nacházíš v pozici zákazníka a holka v pozici poskytovatele služby. Tady doporučuju být s balením opatrnější, protože holka vstupuje do interakce s tebou s jasným cílem – aby ti nabídla službu. Vyvaruj se tedy například uslintanému balení servírek, které tyto holky zažívají na denní bázi ze strany ožralých zákazníků.

Pokud ovšem s tebou úřednice v bance trochu flirtuje, zkus využít příležitosti i v tomto případě.

JÍZDA S CYKLISTKOU

Jak pokračuje moje jízda s půvabnou cyklistkou po našem náhodném setkání? Úspěšně prosvištíme podjezdem, kde skutečně vegetuje několik bezdomovců. V jejich drogo-alko rauši pro ně nejspíš představujem jen dvě šmouhy letící večerním soumrakem.

Pokračujeme v jízdě bok po boku. Poznamenám cosi pozitivního o kvalitách jejího šlapohybu a poté jdu rovnou na věc: “Když jsme tak úspěšně projeli tou nebezpečnou oblastí, tak pojďme společně na kafe nebo drink.”

Její odpověď zanikne v hluku projíždějících automobilů, nicméně na závěr slyším dvě slova: “Proč ne.” Zastavujeme na místě, kde se cyklostezka rozšiřuje. Představím se jí a navrhnu tykání. Potom si nechám nadiktovat číslo a usměju se na ní. Hotovo.

NONVERBÁLNÍ KOMUNIKACE A HLAS JSOU DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ SLOVA

Než se rozloučíme, pronesu ještě pár rádoby vtipných poznámek o tom, že na kole vypadá jako z fracouzského filmu. A taky dodám, že jediné, co jí chybí k dokonalosti, jsou bagety v košíku. Nic objevného. Dost možná už jí toto řeklo několik chlapů či kamarádů přede mnou. Na tom nesejde. Při těchto iniciačních fázích komunikace ostatně mnohem více záleží na tvém maskulinním, sebevědomém a uvolněném verbálním i neverbálním projevu, než na tom, co v reálu říkáš. Lapidárně řečeno, mnohem větší roli než slova hraje to, že mluvíš pomalu, uvolněně, hlubším tónem a navazuješ s holkou sebevědomý oční kontakt.

Až se příště dostaneš do takovéto nečekané interakce s půvabnou holkou, nezapomeň nastartovat svůj instinkt a pokus se ji pozvat na rande. Ve světě denního studeného balení neexistuje vhodnější příležitost!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *