Strategie pro těžké období

Sleduj 4+1 kroků jak zajistit, aby sis i ve složitém období užíval života! Přináším ti Lovcovu strategii pro stabilní maskulinní spokojenost!

Nezařaď se mezi panikáře, pesimisty a fňukny!

Samota, nuda, sexuální frustrace. Případně hádky a drama v domácnosti. Svírá se ti při myšlence na další covid období úzkostí řiť? V tomto videu ti prozradím strategii, jak z těžkého období vytěžit co nejvíc. Strategie se skládá z jednoho nastavení mysli a 4 kroků.

NASTAVENÍ MYSLI

Nový Alfa – Lovec nikdy nenadává na svou současnou situaci v životě. Nepropadá frustraci, skepsi a mentalitě oběti. Místo toho použije svůj mozek. Situaci zanalyzuje a pokusí se její negativní dopady minimalizovat, případně je dokonce využít ve svůj prospěch!

Kdykoli tě v životě potkají problémy, vítej je s radostí! Těš se na to, že až je vyřešíš, staneš se zase o něco zkušenějším, tvrdším chlapem předurčeným k úspěchu! Ne, fakt si nedělám prdel. Kdykoli se v mém životě objeví nějaké nepohodlí či nepříjemnost, ze všech sil se snažím přistupovat k nim takto pozitivně. Funguje to skvěle! To ti můžu potvrdit na základě své osobní zkušenosti.

LOCKDOWN JAKO PŘÍLEŽITOST

Pro mě osobně představovaly minulý lockdowny v jistym smyslu požehnání. Jejich první vlnu na jaře roku 2020 jsem využil k napsání knihy Lovcův trénink. Při tom jsem si pravidelně užíval sexu několikrát do týdne s atraktivníma holkama. Jasně, že jsem ze všech aspektů nedobrovolnýho domácího vězení neskákal radostí. Nicméně na rozdíl od velký části populace jsem měl mnohem lepší věci na práci, nežli zaplavovat sociální sítě neustálým fňukáním na téma, jak to všechno stojí za hovno.

Co mi umožnilo prožít lockdown v celkový pohodě a bez nervovýho zhroucení? Následující aspekty mýho života:

  1. Mám definovanou fascinující životní misi, která dává mému životu smysl mimo vztahy se ženami či momentální krizovou situaci ve společnosti.
  2. Mám schopnost přivést si v jakémkoli bodě do života nové atraktivní ženy.
  3. Mám zvládnutý a pořešený management vztahů, který mi umožňuje udržovat sexuální, či romanticko-sexuální kontakt s atraktivními ženami na dlouhodobé, spokojené bázi. Bez dramat a hádek, naopak s vysokou mírou ženské sexuální nadrženosti.
  4. Pracuji na vývoji svého stabilního, na konkrétním místě nezávislého byznysu – tedy tzv. location independent příjmu z vícero zdrojů. (Jedná se o další charakteristický a určující rys Nového Alfa chlapa. Na toto téma připravím v budoucnu více obsahu a pravděpodobně i trénink).

ZKUS TO PODOBNĚ

Sečteno a podtrženo, covid a lockdowny pro mě osobně znamenaly pouze drobnou, zanedbatelnou nepříjemnost, nikoli kataklyzma plné depresí, frustrací a obav jako pro spoustu jiných chlapů. Tohle nepíšu kvůli tomu, abych na tebe nějakym způsobem machroval, nýbrž proto, že se tě chci pokusit inspirovat.

Doufejme, že lockdown v podobě, jaký jsme ho zažili v minulosti, se už opakovat nebude. Přesto nás pořád můžou potkat nepříjemnosti jako omezení provozu restaurací, barů, klubů, kin, divadel a podobně. Randění a setkávání s holkama se možná stane opět komplikovanějším. Co to znamená? Záleží na tom, v jaké jsi situaci. Pokud se na tyto záležitosti díváš s nadhledem a uvolněností jako já, tak super. Pokud jsi na tom jinak, například:

  • Nemáš v životě atraktivní holku či holky a jsi odkázán na filmy pro dospělé.
  • Máš sice v životě přítelkyni, ale váš společný sexuální život stojí za prd.
  • Případně máte ve vztahu vícero drama nežli erotických zážitků,

tak v tom případě ti doporučuju zpozornět a začít makat na změně svý situace hned teď, dokud je ještě čas! Mrkni na seznam mých tréninků a posuň se v životě dál! Získej neprůstřelnou ochranu proti krizovým obdobím!

MÁŠ KÁMOŠE, CO JE V PRDELI?

Máš v okolí nějakýho chlapa, co je ze života v prdeli? Podzimní období může využít k tomu, aby svůj život posunul k lepšímu! Pořiď mu Lovcův trénink jako dárek!

ZKRÁTKA, DARUJ ORIGINÁLNÍ, VTIPNÝ, ČTIVÝ A ZÁROVEŇ VYSOCE FUNKČNÍ NÁVOD, JAK SI PŘIVÉST DO ŽIVOTA TY NEJATRAKTIVNĚJŠÍ ŽENY! Pomoz kámošovi zlepšit jeho život!

Strategie pro těžké období. Sleduj!

LOVU ZDAR!

DOTAZY: INFO@LOVCUVDENIK.CZ

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *