Sex místo hádek. Jde to!

Jo, světe div se, jde to! Lze mít vztah, kde se místo drama, hádek a nervozity věnujete s holkou spíše sexu. A to i po mnoha měsících či letech vztahu. Jak na to?

HÁDKY NEBO SEX. ČEMU DÁVÁŠ VE VZTAHU PŘEDNOST?

Před necelým měsícem jsem vyrazil na Tenerife, jeden z Kanárských ostrovů. Nikoli kvůli tomu, abych si tu válel svoje běloskvoucí pozadí na pláži, ale abych testoval specifika a výhody byznysu nezávislého na lokaci. V budoucnu na toto téma budu připravovat obsah, takže zůstaň naladěn. Zejména v případě, že jsi chlap, který si přeje žít maximálně svobodně, aniž by byl kibicován svým šéfem a stupidním korporátem.

PŘIHLAS SE NA WEBINÁŘ: SEX A ZÁŽITKY MÍSTO DRAMA!

https://1url.cz/@S3X_MISTO_DRAMA

MNOHO DNÍ S PŘÍTELKYNĚMI

Dalším specifikem tohoto pobytu se stalo to, že jsem zde trávil čas postupně se dvěma přítelkyněmi v otevřeném vztahu. S jednou 10 dní a s další posléze 5 dní. Takovéto delší společné trávení času například v rámci společné dovolené považuju vždy za zajímavou zkoušku vztahu z následujících důvodů:

  • Trávíme společně mnoho času bez přerušení pouze s menšími přestávkami, kdy přítelkyně jde třeba do města nakoupit a já se věnuju například práci na #LovcuvLivestream.
  • Vzhledem k tomu, že sdílíme společné Airbnb v cizí zemi, nelze uplatnit klasickou metodu pro redukci drama Soft next – tedy přerušení kontaktu na několik dní.
  • Pobyt v cizí zemi většinou přináší nejen relax, ale i vyšší nároky fyzického a psychického charakteru – únava po dlouhém letu, stres z cestování, náročné tůry do hor, únava po celodenním plavání apod.
  • Mé zkušenosti z minulých vztahů z dob, kdy jsem se ještě jako nezkušený jinoch nevěnoval studiu vztahové dynamiky, mě přesvědčily o tom, že některé ženy si drama šetří právě na takovéto momenty – kdy spolu trávíte mnoho dní v kuse bez možnosti nějakého zásadního přerušení kontaktu.
SLEDUJ!

LOVCOVA DEFINICE DRAMA

Pro úplnost zde raději uvádím svou definici vztahového drama. Co tento termín vlastně v Lovcově pojetí znamená? Toto:

Jakýkoli tvrdý, nepříjemný negativismus ze strany holky zaměřený vůči mé osobě.

Tuto deifinici považuju za naprosto zásadní. Umožní vám totiž odfiltrovat situace, které nemusíte řešit, protože nemají charakter skutečného vztahového dramatu a tudíž nevyžadují adekvátní reakci. Pár příkladů:

  • Holka při našem večerním setkání spustí desetiminutový monolog plný nadávek a stížností na jejího šéfa: jedná se o tvrdý negativismus? ANO. Je zaměřen vůči mé osobě? NE – tudíž se nejedná o drama a není potřeba nic řešit. Ať si nadává, jak chce. (Pouze v případě, že si daná dáma takto stěžuje příliš často, navrhoval bych se zamyslet nad tím, jestli chceš v blízkosti takového člověka trávit svůj čas a zda by nebylo po úvaze lepší si s ní o tom promluvit a v případě přetrvávání problému přerušit kontakt).
  • Holka vykazuje klasické PMS symptomy – brečí, jak je celý svět na hovno, pofňukává, chce, abych ji nějak emocionálně podpořil: Jedná se o negativismus? ANO. Je tvrdý? NE. Je zaměřen vůči mě? NE – tudíž se nejedná o drama. Holku v rámci možností emocionálně podpořím.
  • Holka ve špatné náladě stropí hysterickou scénu v restauraci, že jí nechutná jídlo. “Proč jsme vůbec chodili na vietnamský jídlo? Je to hnusný!” (přitom jsme se předtím na této restauraci dohodli): Jedná se o tvrdy negativismus? ANO. Je zaměřen vůči mé osobě? ANO. Chová se holka zcela neadekvátně vzhledem k dané situaci? ANO – tudíž se jedná o ženské drama.

JAK TO DOPADLO NA TENERIFE

Nyní na konci svého pobytu na Tenerife můžu s odstupem zhodnotit, jak můj společný pobyt s holkama dopadl z pohledu vztahové pohody vs drama. Verdikt? V obou případech naprosto parádně! Prostě si to nemůžu vynachválit. Ačkoli ti to možná bude znít neuvěřitelně, celý pobyt se odvíjel v duchu naprosté vztahové pohody a příjemného souznění.

NEBER TO JAK POHÁDKU!

Nenech se mýlit. Rozhodně ti tady nechci matlat nějakou vztahovou pohádku. Vyskytly se během pobytu náročné situace? Samozřejmě že ano! Například tyto:

  • Celý pobyt jsme pojali aktivně, takže jsme pravidelně zažívali situace jako náročný celodenní výlet autem, fyzicky obtížný trek do do nadmořské výšky 2700 m.n.m., celodenní výlet na pláž, špatné počasí, déšť v horách, surfování (během něhož značně utrpěla naše žebra a venušin pahorek přítelkyně při naskakování na prkno, navíc já si odřel dlaně, jako bych se věnoval minimálně 12 hodin intenzivní masturbaci) . Byli jsme během těchto aktivit zasaženi únavou, která vždy představuje potenciální rozbušku pro hádky a drama? Jasně že ano.
  • Já jsem byl stižen sračkou, která sice nedosahovala explozivních rozměrů, ale i tak to bylo nepříjemné.
  • Samozřejmě jsem si během pobytu věnoval i práci na Lovcově deníku.

…ALE BYLO TO OPRAVDU FAJN

Přesto se celých patnáct dní obešlo zcela bez dramat. Pokud se například přítelkyně cítila fyzicky nepohodlně při náročném treku v místních horách kolem sopky Teide, neventilovala svůj diskomfort formou dramatu vůči mé osobě. A o tom to je! Nejsem naivní blázen, který by tvrdil, že život musí být nutně pořád jen růžový zcela bez negativních elementů. To je samozřejmě nesmysl! Jsem ale pevně přesvědčen, že i náročné a krizové situace se dají řešit vklidu a konstruktivně, pokud obě dvě strany vztahu zachovají klid.

PEČENÉ KAFE

Jedinou situací, která lehce zaváněla dramatem, se stalo to, když se přítelkyně jala připravit k snídani pečené kafe. Hehe. O co přesně šlo? Po ránu, kdy jsem ležel v posteli, se rozhodla udělat snídani s kávou. K jejímu uvaření použila moca konvici, jíž nikdy předtím nepoužívala. Do prostoru pro vodu tedy omylem nasypala kávu, jejíž “lahodná” pečená vůně se záhy začala šířit po kuchyni. Její nekompromisní úder do mého nosu mne záhy probral z ranní letargie, takže jsem konvici naštěstí rychle odstranil ze sporáku. Přítelkyně se z části z leknutí, z části z únavy po dlouhém letu z Prahy rozplakala.

Já jsem na tento lehce dramatický a lehce úsměvný moment správně reagoval a asi za deset minut jsme se mu smáli společně a po celý zbytek pobytu na něj vtipně reagovali stylem “že si zas dáme lahodnou, brazilskou pečenou kávu”. To bylo největší “dráma” našeho desetidenního společného pobytu. Samozřejmě de facto nešlo o drama, protože nebyla přítomna tvrdá negativita vrhaná ze strany jednoho partnera vůči druhému partnerovi.

Jinak žádný dráma, jen skvělá pohoda, příjemně strávené chvíle a každodenní sex. Paráda!

CHCEŠ TO MÍT STEJNĚ?

Jsi na tom podobně jako já třeba před 10 lety, kdy věříš, že s romanticko-sexuálními vztahy je nutně vždy svázáno drama. Že zkrátka neexistuje holka, která na tebe nikdy nebude nepříjemná, nebude ti nadávat, urážet se, zahrnovat tě výčitkami, ultimáty nebo tě třeba nebude manipulovat pomocí odporání sexu?

PŘIHLAS SE NA WEBINÁŘ ZDARMA, KDE TĚ PŘESVĚDČÍM O OPAKU: https://1url.cz/@S3X_MISTO_DRAMA

CO TĚ NA WEBINÁŘI ČEKÁ

  • Popis Lovcovy strategie, jak předcházet dramatu ve vztahu
  • Vysvětlení, jak rozpoznávat holky s tendencí k vytváření drama
  • Jak na drama ze strany partnerky správně reagovat
  • Jak nevytvářet chlapské drama
  • A JAK MÍT ZKRÁTKA VE VZTAHU POHODU

LOVU ZDAR!

DOTAZY: INFO@LOVCUVDENIK.CZ

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *