Tinder rande

Po delší době vyrážim na Tinder rande s krásnou zrzkou. Jak to dopadne?

Tinder – to je legrační aplikace

MÁ TINDER SMYSL

Otázce jestli má používání týhle aplikace vůbec smysl se věnuju v této kapitole. Ve své knize Lovcův trénink obecně doporučuju kombinovat digitální balení pomocí Tinderu s dalšími formami seznamování – zejména se studeným balením (oslovování holek přímo na ulici nebo v barech a klubech).

PRAVIDLA PRVNÍHO RANDE

S Pavlou se potkávám u tramvajový zastávky kousek od svého bytu. Držim se tak jednoho z pravidel, který jsem popsal v kapitole První rande. Správná první schůzka s holkou by se mimo jiný měla odehrát co nejblíž tvého bytu, aby mohl holku pozvat k sobě.

KRÁSNÁ ZRZKA

Kámoši, kterým ukazuju její jedinou fotku na Tinderu, na níž vypadá velmi dobře, se mi posmívaj, že se s ní vyklube chlap. Blbost.

U zastávky stojí krásná vysoká zrzka. Dnes si na sebe vzala přiléhavý pruhovaný šaty, který odhalujou její štíhlý tělo, elegantní hubený ruce a hezký dlouhý nohy se štíhlejma lýtkama. Ačkoli tělo má hubený, tak pod šaty se jí rýsujou boky, což je dobrá zpráva, protože by mohla mít větší prdel. Oválnému obličeji dominuje výrazně namalovaná pusa s hezkými rty.

JAK JE TO S ALKOHOLEM NA RANDE

Vedu jí k blízký kavárně a vidim, jak na ní kolemjdoucí chlapi visí očima. Hned od začátku s ní komunikuju zcela uvolněně, jako bychom byli staří přátelé, co se znají deset let. Během počátečního hovoru zjišťuju, že jsme si oba dva už dali nějakej alkohol. Já se stavil na pivo s kolegama, Pavla si dala víno s kamarádkou v nedaleký kavárně.

Podle mých zkušeností, pokud holka přijde na rande už trochu přiopilá a vesele dál se mnou pokračuje v konzumaci lahodných alkoholických nápojů, nachází se všechno na dobrý cestě k tomu, abychom skončili buď u mě nebo alespoň nějaký intimnosti byly na spadnutí v nejbližších hodinách.

Pavla mluví příjemnym, trochu hlubším hlasem a působí velmi inteligentně. Vystudovala podobnej obor jako já, dělá v marketingu a zrovna mění práci kvůli zajímavé nabídce, kterou nedávno dostala. Rozumíme si, konverzace je příjemná. Já navíc od minulého rande s Ivetou ještě zapracoval na očním kontaktu, který tvoří významnou součást nonverbální komunikace s holkou.

DŮLEŽITÁ JE INTIMITA!

Dávám si dvě piva a ona dvě vína a přichází čas se přesunout. Tentokrát to nenavrhuju ani tak kvůli tomu, abych se ujistil, že nechce odejít, ale spíš abychom se přesunuli někam, kde je to ještě intimnější. Pro tyhle účely mám vyhlídnutý jeden pěkný bar směrem k mýmu bytu. Panuje tam přítmí, míchaj drinky a sedět se dá i poměrně dost v soukromí na horním patře.

Co je ovšem nejdůležitější – stoly mají z jedné strany pohovku, na níž může holka sedět vedle mě. Sezení v intimní blízkosti nejlépe vedle sebe nebo v úhlu devadesáti stupňů představuje velmi důležitou součást rande. Umožňuje totiž časté doteky. Pokud chceš holku sbalit, musíš se jí během hovoru často dotýkat. Například její ruky, předloktí, ramena, v pozdějších fázích rande i intimnějších oblastí jako jsou kolena, stehna či boky.

Dostaneme naše drinky a když servírka odejde, jdu na to a poprvý ji políbím. Pochválím Pavle, že má hezkou pusu. Chytím jemně její bradu mezi palec a ukazováček a zlehka ji políbím. Líbí se jí to, takže ji obejmu levou rukou kolem pasu, přitlačím a za chvíli už se líbáme a lezeme po sobě tak, že by to bylo vhodnější spíš doma na gauči než v baru.

FRAGMENTACE

Osobně tohle první líbání se v baru v trochu ve stádiu lehký opilosti miluju. Nicméně i v tuhle chvíli používám metodu, kterou pick up komunita zná jako fragmentaci. Jedná se o jednoduchej princip, kdy emocionálně nebo sexuálně intenzivní momenty prokládáš neočekávaně jinou činností nebo otočíš hovor na jiné, zcela neutrální a nesexuální téma. Prostě kvůli tomu, aby se ta fajn činnost nebo vzrušující téma neomrzelo!

Když se například líbám takto v baru a začínám být vzrušenej a to samé cítím u svý partnerky, z ničeho nic se odtáhnu a začnu mluvit třeba na téma drinků, které pijem. Toto holku ještě víc vzruší a rozhodně je to lepší, než v baru po sobě lézt a líbat se třeba půl hodiny.

Erotické zážitky s Pavlou po našem Tinder rande.
Erotické zážitky s Pavlou po našem Tinder rande.

PŘESUN KE MNĚ

Tentokrát říkám, že si chci dát ven cigáro. Beru Pavlu ven, zapálím si, ale za chvíli pokračujeme v líbání i venku. Vracíme se do baru, dáváme si ještě jeden drink a za chvíli ji beru k sobě domu. Oba jsme nadržení, takže za chvíli ležíme nazí v posteli. Přebral jsem alkoholu, což se vyznačuje dvojím efektem. Celkově jsem samozřejmě hůř vzrušivej a občas mám problém se udělat, na druhou stranu alkohol ještě zesiluje moje tendence bejt v posteli velmi dominantní – pohazuju si s ní, jak chci, pevně jí držím a pak jí nařežu rukou na její krásnej oblej zadek. Tenhle přístup se jí evidentně líbí, takže cítím, jak je vlhká.

SEX DALŠÍ DNY

Po prvním sexu je fajn holce něco pěknýho napsat pár hodin po rozloučení – tedy, pokud ji chcete ještě vidět. Nedoporučuju to nějak emocionálně hrotit, jen prostě napsat, že to bylo hezký. Většinou zůstávám pouze u toho a další chůzku navrhuju až po delší době. Tentokrát se ale cítím nadrženě. Předchozí večer jsem se kvůli alkoholu pořádně neudělal a tak ji večer zvu k sobě. Dáme si trochu vína na balkoně a pak na to jdeme. Tentokrát mi ho pěkně vykouří a nechá mě vystříkat se jí do pusy.

Ve čtvrtek posunem naše hraní ještě dál. Pošle mi pár náhejch fotek, aby mě nažhavila. Večer ji zase vyzvednu u metra, vezmu k sobě a tentokrát ji vyhrnu šaty hned za dveřma a ošukám ji zezadu ve stoje na chodbě a pak ještě párkrát v posteli.

SHRNUTÍ

Jak vidno, Tinder rande může vyústit v pozitivní výsledky. Pavla je atraktivní holka a sex nám společně velmi jde. Na hlubší vztah (například dlouhodobý volný vztah) to úplně nevidím, ale můžeme fungovat jako přátelé s benefity.

Chceš zažívat Tinder rande s podobnými výsledky? Tak mrkni SEM.

LOVU ZDAR!

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

5 Comments

  • Ahoj Lovče, máš nějakej kontakt, kam bych ti mohl napsat zprávu? Objevil jsem před pár dnama tenhle blog a celej ho okamžitě přečetl.

  • Ahoj, Martyne, to jsem rád. Cením si toho, že se ti Deník líbí. Pokud máš dotaz ohledně balení holek a seberozvoje v této oblasti, budu rád, když ho položíš tady v diskusi, aby z odpovědi mohli čerpat i další čtenáři. Pokud máš soukromý dotaz, který není určen veřejnosti, můžeš mi napsat na
    lovcuv.denik@gmail.com. Díky a měj se fajn!

  • Ok, napíšu sem.
    Měl jsem před pár dny rande s holkou z Tinderu. Potkali jsme se na domluveném místě a já ji zavedl do vybrané kavárny. Dali jsme si čaj a limonádu (většinou na první schůzce začínám nealkem a alko, až podle nálady). Všechno probíhalo dobře, konverzace plynula a myslím, že jsme se i dobře bavili. Přišlo mi, že je vše na dobré cestě. První náznak problému jsem objevil při loučení na zastávce, stála tak, že špičkama nohou směřovala ne ke mě, ale kolmo (mám ozkoušený, že nohy většinou neklamou).
    Když jsem ji další den psal, že to bylo fajn a chtěl bych se s ní znovu vidět, odpověděla, že z její strany tam nebyla attraction.
    Když jsem zpětně přemýšlel, tak opravdu konverzace byla spíše na kamarádský úrovni a neprobrali jsme nějaký hlubší téma.
    Moje otázka zní, dá se vědomě nějak ovlivnit jestli je holka ke mě přitahována? Byla na týhle schůzce chyba v konverzaci? Případně, jak se dostat k tématům, tak aby to pro holku (nás oba) byl vzrušující večer?
    Díky za tvůj čas! 🙂

  • Čau, Martyne,
    konečně jsem se dostal k odpovědi na tvůj dotaz (hodně práce). Jdem na to.
    První a asi nejzásadnější věc, co ti můžu sdělit je tohle: i když rande nedopadlo, vůbec nic se neděje. Tvým prvním krokem by mělo být to, že si nastavíš tento mindset. Samozřejmě je dobrý popřemýšlet nad důvody neúspěchu a poučit se z nich, ale pak už si s tím nemotat hlavu a naopak se dívat do budoucna, kde tě (pokud jseš odhodlanej se v balení holek zlepšovat) čekají desítky a stovky podobných schůzek.
    Jednou z výhod toho, když poctivě trénuješ balení, je to, že každý neúspěch u holky bereš jako spíš takový úsměvný moment, nad kterým jen mávneš rukou, protože víš, že doslova za rohem čekají další desítky pravděpodobně ještě atraktivnějších holek.
    Moje osobní zkušenost: od června, kdy jsem se rozešel se svou poslední expřítelkyní, jsem měl v posteli asi 25 holek (to nepíšu, abych se vytahoval, ale jako prostý fakt). Přesto jsem během té doby samozřejmě zažil několikrát situaci, kterou popisuješ – holka mi prostě řekla, že „to tam není“ a konečná. To se prostě stává a vůbec nic se neděje. Jednu takovou situaci jsem popsal třeba v kapitole První rande. https://lovcuvdenik.blogspot.com/2018/10/prvni-rande.html
    Jak postupuju ve zdělávání se v oblasti balení holek, učím se z takových úspěchů dokonce radovat – i když to zní na první pohled bláznivě. Ale je to tak. Každý odmítnutí z tebe dělá odolnějšího jedince, vytvářejí ti hroší kůži, takže se jen otřepeš a jdeš za další holkou. Nicméně, chce to samozřejmě i nějaké úspěchy.
    Takže, pojďme se podívat na možné důvody tvého neúspěchu.
    1. První potenciální problém spatřuju v tom, že se jednalo o Tinder rande. Tinder rande mají oproti studenýmu balení napřímo, kdy prostě oslovíš holku na ulici, několik nevýhod. Jednou z nich je to, že vzájemně neznáte svoje tzv. fundamentals – tedy základní vlastnosti a rysy, které v případě chlapa jsou: fyzická kondice, postoj a držení těla, tón hlasu, styl oblečení – holka tě viděla na fotkách, ale v reálu ses jí možná tolik nelíbil. Na téma fundamentals chystám tento víkend článek, pak pošlu odkaz
    2. Na druhou stranu, pokud to s ženskýma umíš, zjistíš, že holka ti často, pokud jde o fundamentals, mnoho odpustí. Nemusíš mít prostě perfektní účes, svaly, skvělý hadry – pokud dokážeš sebevědomě, uvolněně a zábavně s holkou komunikovat. Stejně tak platí, že mít vychytaný fundamentals prostě není záruka úspěchu – ale samozřejmě to pomáhá.
    3. Takže, tím se dostáváme ke konverzaci – na rande musíš vytvořit intimní konverzační atmosféru. To jednak vyžaduje praxi a zkušenost, na jejímž základě komunikuješ zcela uvolněně a velmi sebevědomě (to se nedá naučit jinak než praxí).
    Dále je potřeba konverzaci směřovat spíše na téma tvého protějšku (zásadně je potřeba se vyhnout přílišnýmu hovoru o sobě a vychloubání se apod.) Postupně hovor přesouvat od lehkých a obecných témat jako je práce, hobby, k intimnějším tématům jako jsou její intimní vztahy (rodina, bývalí milenci), její sny (ohledně práce, partnerskýho života a života obecně), touhy a postupně třeba sexuální preference. Pointou je to, že pokud s člověkem konverzuješ na tato osobní, intimní témata, vzniká mezi vámi emocionální poutu mnohem rychleji a intenzivěji, než když se bavíte o seriálech a jejím otravnym šéfovi.
    Jak se k takové konverzaci dostat – samozřejmě to chce praxi, ale ve finále to není o ničem jiném, než že na tato témata prostě začneš mluvit a ptát se. Zeptáš se třeba holky "kde bys ideálně chtěla žít příštích pár let?" "co je tvůj dream job?", "co se tí líbí na chlapovi?" a když konverzace probíhá fajn, tak třeba "kde se ráda miluješ? Jseš ten domácí postelovej typ nebo máš ráda netradiční místa?"

    Pro úspěch na rande je taky zásadní naučit se udržovat sebevědomý, dominantní a intimní oční kontakt. https://lovcuvdenik.blogspot.com/2018/10/tip-ocni-kontakt-pri-baleni-je-zaklad.html

    Pokračování v dalším postu…níže

  • 4. Pokud se daří nastolit intimní atmosféru a rande probíhá fajn, je potřeba neusnou na vavřínech a eskalovat – tedy vzít holku k sobě domů a minimálně ji tam políbit, nejlépe mít sex. Pro začátečníka zní toto (pozvat holku domů na prvním rande), zní téměř jako scifi. Je to ale ten nejlepší způsob, jak s holkou navázat sexuální vztah.
    Tento týden jsem měl dvě Tinder rande s dvěma rozdílnejma holkama – temperamtentní Slovenkou a potom s pražskou intelektuálkou s ekofeministickýma názorama. V obou případech jsme skončili u mě doma v posteli. To by se nestalo, kdybychom nekonverzovali na intimní témata a já je po cca 2 hodinách rande uvolněně a sebevědomě nepozval k sobě domů. Jak snadno a sebevědomě pozvat holku k sobě domů na prvním rande – to bude téma jedný z příštích kapitol Lovcova deníku, takže stay tuned.
    Doufám, že jsem tvou otázku plně zodpověděl. Kdyby ses chtěl ještě na něco zeptat, napiš.
    Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *