Co tě čeká na blogu LD příští rok? Hlasuj!

Na co se můžeš těšit příští rok v rámci Lovcova deníku? Dávám ti šanci to ovlivnit! Hlasuj v anketě!

Mé odpoledne s chlípným dědečkem – jeden z připravovaných projektů, který spatří světlo světa v příštím roce.

ROK 2020

Rok 2020 byl nejlepším rokem mýho života, ať už jde o vztahy se ženami, vztahy s dalšími blízkými lidmi, kariéru nebo byznys. Znovu se mi potvrzuje, že když žiješ životem novýho alfa chlapa Lovce, tvoje realita se začne odvíjet směrem k autenticitě, spokojenosti a plodnosti.

V rámci Lovcova deníku přinesl rok 2020 následující:

  • 50 obsáhlých článků na téma chlapského seberozvoje, procesu balení a vztahů se ženami.
  • Knihu Lovcův trénink, která čtenářům přináší komplexní návod pro oblast, jejíž zvládnutí je naprosto nezbytné, aby chlap mohl prožívat naplněný, spokojený a autentický život – tedy balení žen.
  • Spoustu lekcí s mými studenty, začínajícími lovci, které je, pevně věřím, posunuly dál v jejich snaze stát se úspěšným alfa chlapy.

PŘÍŠTÍ ROK?

Co chystám na příští rok? Mám už jasnou představu, jakým projektům se budu věnovat. Nicméně chci dát příležitost i tobě, čtenáři Lovcova deníku, abys mi sdělil, které oblasti tě zajímají nejvíce. Případně, jakou podobu bych měl dát obsahu, který ti budu přinášet. Ke každému tématu jsem přiřadil anketu, prostřednictvím které můžeš vyjádřit svůj názor a ovlivnit obsah Lovcova deníku i mých knih. Pusť se do hlasování!

MÉ ODPOLEDNE S CHLÍPNÝM DĚDEČKEM

Na tvář mi přilétl nekompromisní facan.

V současný době intenzivně pracuju na dokončení své první beletristické knihy s pracovním názvem Mé odpoledne s chlípným dědečkem. Ukázku si můžeš přečíst zde. Knihu vydám příští rok. Rád bych věděl, jaký formát knihy ti osobně vyhovuje nejvíc? Jak jsi na tom, ty čtenáři oddávající se bez ustání bibliofilním radovánkám?

Jaký formát knihy ti vyhovuje nevíce?

KNIHA NA TÉMA NE/MONOGAMNÍ VZTAHY

Jak úspěšně navazovat dlouhodobé vztahy s atraktivníma holkama?

Od čtenářů své e-knihy Lovcův trénink, která je zaměřená na proces balení holek, slýchávám často následující dotaz: “Ok. Podle tvých rad, které jsem si přečetl v Lovcově tréninku, jsem si za minulý měsíc domluvil na každý týden cca 4 rande a sbalil jsem několik holek. Ale co dál? Nechci mít jen sex na jednu noc! Jak s nimi mám zahájit dlouhodobý vztah?

Z tohoto důvodu plánuju v příštím roce napsat knihu na téma vztahů. Chci znát tvůj názor, ty kouzelníku v oboru svádění žen!

Zajímá tě kniha na téma navázání a řízení (udržování) dlouhodobých ne/monogamních vztahů?

NOVÝ FORMÁT BLOGU

Text, audio, video. Který formát blogu ti vyhovuje nejvíc?

Lovcův deník se chystám posunout směrem k dalším formátům. Uvědomuju si, že někomu může více než text sedět například video nebo audio. Jak jsi na tom, ty mudrci v oblasti teoretických jakožto i praktických zkoumání života, žen a vztahů?

Který formát blogu a příspěvků v něm ti vyhovuje nejvíc?

DÍKY ZA TVOU PŘÍZEŇ A ZA TO, ŽE PŘISPĚJEŠ SVYM NÁZOREM K PODOBĚ LOVCOVA DENÍKU V PŘÍŠTÍM ROCE!

LOVU ZDAR A HEZKÝ VÁNOCE!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *