Sex na neobvyklých místech

Nic proti pohodlný posteli (pokud nevrže a nehroutí se!), ale o sexu na neobvyklých místech můžu psát pouze v duchu vřelýho doporučení. Prostě to mám strašně rád. Netradiční místo dodá už tak vzrušujícím sexuálním aktivitám nádech výjimečnýho dobrodružství.

Sex ve vlaku? Nejlepší forma cestovatelských zážitků!

Sex na nezvyklym místě poskytuje skvělý a zábavný řešení v situacích, kdy chcete šukat s holkou, kterou vidíte poprvé. Například jste ji oslovili a sbalili v baru, správně jste ji poprvý políbili a chcete se dostat ještě dál, jenže zrovna nemáte čas nebo příležitost vzít ji k vám domů.

Ještě víc ho ale doporučuju pro zpestření v dlouhodobejch vztazích, kdy se do vašeho společnýho sexuálního života pomalu vkrádá rutina.

HOLKY TO MILUJOU

Podle mejch zkušeností většina holek sex na netradičních místech miluje a nechá se k němu přemluvit, pokud k vám má důvěru, cítí vaše sebevědomí a přesvědčivý vedení a to, že máte situaci pevně v rukou. V minulosti mě mnohokrát překvapilo, jak moje přítelkyně v období, kdy začínaly projevovat lehkou nechuť k sexu, náhle během okamžiku neskutečně zvlhly, když jsem je zatáhl za účelem sexuálních radovánek třeba do sklepa mýho činžáku.

Samozřejmě ani s touhle aktivitou se to ale nesmí přehánět, jinak ztratí svoje speciální kouzlo a efekt vzrušení.

DOPORUČENÝ MÍSTA

Jaký místa doporučuju? V dnešní době mívám sex nejčastěji standardně v posteli, ale občas si to zpestřím erotickými zážitky na jednom z těchto míst:

  • Na záchodech v klubu nebo v baru (používejte vždy pánský záchody – jeho osazenstvo se tak nerozčiluje, když se tam objeví osoba opačnýho pohlaví). Jeden takovej zážitek mám například z divoký Bratislavy.  
  • Na střeše nebo ve sklepě.
  • V kanclu.
  • V autě (tam je nutná trocha akrobacie).
  • V přírodě nebo parku.
  • Ve městě v menších uličkách nebo mezi zaparkovanými auty.  

VÁŠNIVÁ CESTA VLAKEM

Velmi pamětihodnej zážitek, pokud jde o sex na neobvyklých místech, jsem si užil ve vlaku z Budapešti do Prahy, kdy mi společnost dělala moje ex. V maďarský metropoli jsme byli na výletě a ačkoli jsme ho celej prosouložili, na cestě zpátky mi pravidelné drncání dopravního prostředku nejspíš zmasírovalo prostatu a inspirovalo k iniciaci sexuálních aktivit.

Když jsme se blížili ke konečný stanici na Hlavním nádraží v Praze a většina cestujících už vystoupila, přesunuli jsme se do prázdnýho kupé. Původně jsme měli v plánu si to dělat jen ručně, ale jakmile jsme za sebou zabouchli dveře a ledabyle zatáhli závěsy, věděl jsem, že to stačit nebude. Řek jsem svý ex, ať se postaví a stánul jsem ji kalhoty i kalhotky ke kolenům. Ona se opřela o držák na kufry nad sedadlem a celou dobu prej předstírala, jako že se natahuje pro zavazadlo, kdyby šel náhodou kolem všetečnej štíplístek. Já jsem ho do ní zasunul a ošukal ji zezadu.

Když jsem se udělal, rozhod jsem se jí recipročně odměnit za ten zážitek a udělat jí to rukou. Položil jsem ji na sedadlo a začal ji masírovat. Dodnes si pamatuju, jak se udělala jen několik vteřin předtím, než vlak zastavil, takže její křik přehlušilo skřípění brzd.

Když jsme vystoupili, zjistili jsme, že jsme si nevědomky k našim radovánkám vybrali dětský kupé. Při pohledu na slona Bambiho namalovanýho na stěně vagónu přímo pod oknem kupé, kde jsem se před chvílí vystříkal, jsem lehce zkoprněl. Na naši obhajobu chci uvést, že jsme po sobě všechno uklidili jako spořádání cestující. Bylo to skvělý. Sakra, ještě teď když o tom píšu, mě ta vzpomínka vzruší tak, že si ho musim okamžitě vyhonit!

NEVÁHEJTE SEX NA NEOBVYKLÝCH MÍSTECH NAVRHNOUT

Sex na neobvyklejch místech představuje skvělý řešení v situaci, kdy jste na rande s holkou, správně jste ji poprvý políbili, ale z nějakýho důvodu ji nemůžete vzít k sobě domů. Jste například v cizím městě. Neváhejte v tom případě eskalovat a erotiku na nezvyklym místě navrhnout, nebo rovnou iniciovat.

A to samý platí pro dlouhodobý vztahy. Chcete svou milou pořádně vzrušit? Tak při nejbližší příležitosti zatáhněte do průjezdu a udělejte jí to tam!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

7 Comments

  • Vykouřit ho řidičvi za jízdy Nejlepší 😀

  • haha

  • Dobrý postřeh, Lenko:)

  • Zdar lovče. Dobrej článek, připomnělo mi to moje mladý léta, ikdyž vlastně dodnes často šukám v autě (je mi 40) 🙂
    Tady jsou místa, kde jsem to dělal já s různejma babama (moc sem se s tím nesral, mrdal sem, kde to zrovna šlo)…
    – moje auto
    – otcovo auto
    – kočárkárna v paneláku
    – vchod v paneláku (na schodech)
    – u našich na chatě
    – na hřbitově
    – na půdě
    – na chatě u kámošky
    – v lázních v bazénu
    – na koupališti v kabince
    – v parku
    – v baru normálně u stolu (z toho baru mě pak z holkou vyhodili)
    – na několika diskotékách přímo na místech, kde se sedí, ne na záchodech (odtam nás taky jednou vyhodili)
    – u kámošky ve sklepě sem šukal jinou kámošku
    – v práci
    – u baby doma v kuchyni, když její chlap spal vedle v ložnici 🙂
    – na loďce na rybníku
    – na poli při zkracování si cesty
    – na tobogánu, ale to si teď nejsem jistej, jestli se nám to tenkrát povedlo se “spojit” 🙂 🙂 🙂
    – u našich doma, když jsem měl já doma děti a nechtěl jsem aby viděli, že mám další babu
    – na zahradě
    – ve stanu
    – v lese
    – ve vaně
    – ve sprše
    – v garáži
    – a pak klasika postel na různých místech u různých bab.
    Stoprocentně jsem ještě pár míst zapomněl.

    Ještě bych to chtěl zkusit ve výtahu a v sauně.

    • Tak to je slušnej seznam, pane Lajbrore:). Velkej respekt! Jsem rád, že sleduješ Lovcův deník. Lovu zdar!

      • Jj, sleduju. O sex nouzi nemám, spíš mě to téma dlouhodobě zajímá samo o sobě. Sleduju Riche Coopera a Rollo Tommassiho. Je vidět, že od nich taky čerpáš. Knihu Lovcův tréning jsem si koupil (všem doporučuju), pěkně doplňuje The Unplugged Alpha a The Rational Male. Mám ji skoro celou přečtenou. 90% věcí co píšeš jsem tak nějak vždycky dělal automaticky už od mládí. Spíš je to o common sense než že by to byla nějaká věda, ale vždycky je dobře se naučit něco novýho. Ale chápu, že spousta kluků v tom pořád tápe a ten simping co kolem sebe denně vidím, no je mě z toho na blití, takže jsem fakt rád, že i někdo v česku dělá nějakou osvětu. Líbí se mi tvoje videa, doufám, že se na to bude časem dívat víc lidí, je to fakt potřeba. Držím ti palce.

        • Jo, Rich Cooper a Rollo Tomassi taky patří mezi moje oblíbený autory. Nesouhlasím úplně se vším, ale spoustu materiálu mají velmi, velmi kvalitní. Jsem rád, že se ti líbil Lovcův trénink. Pokud tě zajímají otevřené vztahy, tak jako věrnému fanouškovy ti nabídnu kurz Lovcův trénink se slevou 60 %. https://www.lovcuvdenik.cz/2021/06/mej-otevreny-vztah.html V případě zájmu mi napiš na info@lovcuvdenik.cz. Každopádně díky za přízeň a LOVU ZDAR! L

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *