Když vás holka vidí líbat se s jinou (kouzlo preselekce)

Jseš v klubu ve společnosti atraktivní holky. Dobře se bavíte, dojde na líbání, ale ona pak z jakéhokoli důvodu odejde. Myslíš si, že pro tebe tím večer na danym místě skončil? Ani náhodou! Všechno teprve začíná!

Dobře se bavíš ve společnosti hezký holky? Nezapomeň, že ostatní ženský tě sledujou!

NENECH SE ZMÁST TRADIČNÍMI NÁZORY

Hodně chlapů se stále nechává zmást zavádějící představou, že pokud vás přítomné dámy uvidí líbat se s jednou z nich, ztratí o vás zájem. Nechtějí být jednou z řady ženskejch, který ten večer „ojedete“.

Skutečnost ovšem vypadá jinak. Abysme se týhle zavádějící představy zbavili, je nutný hlavně konfrontovat stereotypní charakteristiku holek, kterou nám cpe do hlavy tradiční výchova a socializace: „Holky jsou princezny toužící po svém princi, který má oči a srdce jen pro ně.“

PRINCIP PRESELEKCE

Realita je totiž mnohem komplexnější. Ženy při výběru svého partnera neustále zvažují a porovnávají. V tomto procesu pak hraje velký význam i fenomén následování a tzv. preselekce. Jde jednoduše o to, že často následujeme příkladu ostatních, zejména těch, které považujeme za atraktivní vzor.

Na tomto principu ostatně nestojí jen proces výběru partnera, ale i mnoho dalších oblastí v životě a ve velké míře ho využívá například marketing (ten telefon/auto/pojištění bude určitě skvělý, když ho má i Jágr.)

V oblasti balení a vztahů ženy rády následují příkladu ostatních (zejména atraktivních) žen. Co je nejlepším důkazem skutečné kvality chlapa? No samozřejmě to, že si ho jiná atraktivní žena vybrala za partnera. 

Je například vědecky ověřeno, že přitažlivost mužů majících dlouhodobý vztah s hezkou ženou roste. Ostatní ženy je ve větší míře svádějí navzdory jejich statusu zadaného muže. Je tomu tak jednoduše proto, že tito muži prošli výběrem – byli preselektováni a ověřeni jinou ženou, což představuje jasný důkaz jejich dobrých předpokladů stát se sexuálním a životním partnerem.

PRESELEKCE FUNGUJE VE VZTAZÍCH I PŘI BALENÍ

A chcete slyšet něco zajímavýho? Podobným způsobem princip preselekce funguje i v rámci nočního balení v klubech a barech. Pokud vás holky uvidí dobře se bavit ve společnosti jiné půvabné ženy, vaše atraktivita poroste (minimálně u podstatné části přítomných holek) a mnohdy poroste ještě víc v případě, že máte s dotyčnou intimní fyzickej kontakt – například spolu tančíte anebo se líbáte.

Doporučuju tím pádem brát preselekci jako důležitej faktor a v případě možnosti ji naplno využít.

Líbáš se s atraktivní holkou? Fajn, tvoje čance u části dalších holek se právě zvedly...
Líbáš se s atraktivní holkou? Fajn, tvoje čance u části dalších holek se právě zvedly…

PŘÍKLADY Z PRAXE

Že princip preselekce skutečně funguje jsem si nedávno ověřil ve dvou reálnejch situacích. Jdem se na ně mrknout.

DITA

Nacházim se v malym klubu poblíž centra, kam mě přivedlo Tinder rande, který jsem zorganizoval podle starejch zlatejch pravidel popsaných v kapitole První rande.  

Společnost mi dělá Bára, tmavovlasá atraktivní konzultantka s velkejma prsama a výraznym výstřihem. Schůzku jsem klasicky zahájil v baru poblíž mýho bydliště. S Bárou jsem se bavil hned od začátku o osobních věcech a udržoval s ní intimní oční kontakt. Celý rande jsem se řídil Zákonem minimální snahy a pravidlem nezávislosti na výsledku.

Po dvou hodinách konverzace jsem ji vzal k sobě domů, dali jsme si drink a pak jsem ji políbil. Můj pokus vzít ji do postele ale nevyšel. Bára odmítne. Z takových situací si nedělám těžkou hlavu. Mám náladu se bavit, takže souhlasim s jejím návrhem se jet ještě podívat do města. Ostatně můžem mít třeba sex na netradičním místě!

JEDNA HOLKA ODEJDE? NIC SE NEDĚJE!

Skončíme v klubu, dáváme si drink, povídáme si a líbáme se. Mezitím se kolem nás motá čtveřice – tři holky ve společnosti jednoho kluka.  Všechny tři holky jsou velmi atraktivní a z jejich chování usuzuju, že se bude jednat o kamarádky danýho kluka. Jak rozpoznat kámoše ve friendzóně daný holky si můžete přečíst tady.

Ani u jedný nezaznamenávám chování přítelkyně. Jak tančí hned vedle našeho stolu, Bára se mě napůl z legrace ptá, která se mi nejvíc líbí. Vybírám si jednu z nich – vysokou blondýnku. Pak dopijeme drink, chvíli se ještě líbáme a Bára pak prohlásí, že si bere taxíka domů, protože je unavená. Nijak ji nepřemlouvám, aby zůstala, protože už vím, co budu v následujících minutách dělat.

Chvíli potom, co Bára odejde, jdu oslovit blondýnku, kterou jsem si předtím vybral. Vím, že nás s Bárou viděla dobře se bavit a líbat se. Tuším tedy, že budu mít snadnější práci. Dita se na mě přátelsky směje.

Potvrdí mi moji domněnku, že kluk je jen jejich kolega, se kterým se loučí, protože odchází z firmy. Svoje kolegy sice odmítne opustit, ale na požádání mi hned dává svoje telefonní číslo a v následujících dnech si s ní domlouvám rande. To vše během asi tříminutové konverzace. 

JAK SVÁDĚT ŽENU V KLUBU A BARU. SLEDUJ →

TARA

Následující víkend jdu ven zapařit s kamarádem Vaškem. Je to jeden z těch večerů, kdy v sobě cítím energii nočního lovce a jsem si jistej, že večer, pokud jde o balení, bude stát za to. Přítomnost kámoše mě většinou při nočním balení ještě víc vyhecuje, takže asi třikrát oslovím holky na baru nebo u vedlejších stolů v hospodách, kde se zastavíme, jestli se k nám nechtěj přidat.

Mám radost už jen z toho, jak si krásně procvičuju oslovování neznámejch ženskejch a ještě se při tom dobře bavím. Jedna dvojice holek nás zve, abychom s nima jeli do kina. Maj už totiž koupený lístky. S díky odmítám. Rande v kině, kde se nedá normálně konverzovat a navázat intimní kontakt, je blbost.

PŘEDEHRA S VALERIÍ

Přesouváme se tedy sami do jednoho baru na Žižkově, kde se k nám po chvíli připojí Vaškova kamarádka. Je to hezká holka od rány, která nejde daleko pro sprostý slovo a ani se nenechá dlouho přemlouvat na panáka. Po chvíli přicházim na důvod, proč je dnes Valerie tak v ráži. Včera se rozešla s přítelem. Netrvá dlouho a při pauze na cigáro před vchodem do klubu mě začne líbat.

Pokračujeme i vevnitř na tanečním parketu. Vašek mezitím odchází s tím, že pro dnešek už má chlastu dost. Navrhuju tedy Valerii přesun k ní domů, protože bydlí kousek od baru. V tu chvíli začne trochu couvat a hrát divadlo. Místo toho, abych ji přemlouval, tak zařadím zpátečku. Nemám chuť ji přemlouvat a vlastně ani hrát roli nějakýho utěšitele po jejím rozchodu.


JEDNA HOLKA ODEJDE? NIC SE NEDĚJE! vol. #02

„Tak utíkej domu,“ plácnu ji po zadku s úsměvem. Valerie trochu uraženě opouští podnik a já směřuju na parket. Zase tuším, že potom, co jsem se na parketu předtím dobře bavil a líbal s prsatou, atraktivní holkou, to možná budu mít u některých holek jednodušší, zvlášť pokud už jsou trochu posilněný alkoholem.

Moje předpověď se tentokrát naplňuje na sto procent. Na kraji parketu tančí hezká Asiatka. A sakra jí to sluší. Její tělo i to, jak tancuje. Je překvapivě vysoká (asi 175 cm), s dlouhejma nohama, sexy rovným břichem, které odhaluje její krátké tričko, a velmi půvabným obličejem.

Vlastně jsem si jí všiml už předtím – tancovala kousek od nás, když jsem se ještě objímal s Valerií. Musela nás tedy vidět. Přibližuju se k ní, oslovím jí a…tentokrát celej sled událostí nabere slušnou rychlost: pozvání na bar, polibek, chvíli tanec, jedna cigareta venku (kouřil jsem je já), pozvání ke mně, zavolání taxíka, odjezd ke mně – to vše netrvalo dýl než dvacet minut.

Legrační na tom celém bylo, že když jsme tančili, tak na baru se z ničeho nic znovu objevila Valerie, která si to zjevně rozmyslela s mým pozváním k ní domů. Nějakou dobu nás pozorovala, ale když jsem nejevil žádnou chuť Vietnamku opustit, uraženě se zas otočila a na podruhý se poroučela domů.

NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU A PRESELEKCE – KOUZELNÝ KOMBO

Vietnamka si říká Tara (její původní vietnamský jméno dělá Evropanům potíže vyslovit) a potom, co jsem, co jsem ji odvezl k sobě, jsem s ní prožil moc hezkou neděli plnou sexu, ale i příjemný konverzace u jídla o Vietnamu, jejím životě v Praze a podobně. Její sbalení patří k těm nejrychlejším, který se mi kdy povedlo.

V jeho průběhu samozřejmě mohlo hrát roli víc faktorů – alkohol, nebo prostě jen její touha narazit na nějakýho kluka, kterej jí bez zbytečných keců a okolků sbalí. Jsem ovšem přesvědčenej, že pozitivní roli sehrála i preselekce – tedy můj předchozí viditelnej intimní kontakt s jinou atraktivní holkou.

A ještě jedna věc. Všimněte si, že v obou popsaných situacích jsem byl v určitou chvíli trochu v úzkých – holka, kterou jsem balil, se totiž rozhodla odejít domů beze mě. Mohl jsem to zabalit a jít spát, ale místo toho jsem si uchoval pozitivní přístup a pustil se do úspěšnýho balení dalších holek podle pravidla nezávislosti na výsledku. A preselekce mi v tom výrazně pomohla.

Doporučuju tedy i vám tenhle zajímavej faktor při balení maximálně využít!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

4 Comments

  • Ahoj, Lovče, díky za super článek. Chci se zeptat – funguje preselekce, i když nejde o cizí holky v baru, ale naopak o holku, o kterou mám dlouhodobý zájem – například maji spolužačku, která se mi líbí. Myslim tim, jestli budu pro ní přitažlivější, když mě uvidí líbat se s jinou holkou? Díky za odpověď! Karel

  • Ahoj, Karle. Díky za tvůj dotaz. Obecně řečeno – abys měl úspěch u žen, je potřeba pracovat na dvou principech nastavení mysli – 1. mentalita hojnosti a 2. zákon minimální snahy. 1. Mentalita hojnosti spočívá v tom, že ve svém životě neustále udržuješ hojnost atraktivních žen, které považuješ za teoretické kandidátky na přítelkyni. To ti umožní být v kontaktu s dalšími atraktivními ženami uvolněný, sebevědomí a přirozený. Pokud ti nezáleží na výsledku oslovení slečny (jsi tzv. nezávislý na výsledku), tvoje uvolněnost a sebevědomí (tzn. i pravděpodobnost úspěchu) raketově rostou. K druhému tématu – při balení holek je vždy dobré vyvíjet jen minimální snahu a tzv. netlačit na pilu. Toho můžeš opět dosáhnout jen tehdy, pokud máš v životě dostatek dalších holek a jsi tudíž sebevědomý a uvolněný.
    Abych se tedy dostal k jádru odpovědi na tvůj dotaz – pokud máš v životě nějakou atraktivní slečnu, o kterou opravdu stojíš, a ona zatím odmítá tvé návrhy (případně jsi ji ještě neoslovil), ano – pravděpodobnost úspěchu u ní poroste, pokud uvidí, že máš intimní kontakt s jinou atraktivní dívkou. Jednak obecně kvůli principu preselekce, který jsem popsal v článku výše, ale také z tvého subjektivního hlediska – jednoduše budeš v kontaktu se svou vyvolenou mnohem sebevědomější, pokud budeš vědět, že vždy můžeš uspět jinde – u jiných atraktivních dívek.
    Z tohoto pohledu je tedy určitě dobré, pokud tě daná dívka uvidí v intimním kontaktu s jinou atraktivní slečnou. Samozřejmě záleží i na kontextu. Zdůrazňuju například slovo „atraktivní“. Pokud tě uvidí líbat se v totální ožralosti na diskotéce s neatraktivní příšerou – efekt to nebude mít žádný, případně i negativní.
    Lovu zdar!

  • Velmi zajímavý

  • Díky za tip!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *