Chcete balit holky? Pořešte si nejdřív základy!

Představte si holku sedící v kavárně. Řekněme, že vypadá třeba jako jedna z mých kamarádek: dlouhý, tmavý vlasy rozpuštěný po ramenou, na sobě upnutý elegantní šaty, který dávaj vyniknout velkýmu poprsí a krásnýmu poměru mezi štíhlým pasem a zaobleným zadkem. Máte to?

Půl metráku nadváhy nemusí nutně znamenat neúspěch při balení, ale šance to snižuje.

Obličej navozuje zprvu dojem hodný, roztomilý holky, ale když se na vás dívá, můžete zahlídnout v jejích očích a výrazu to, že je pěkně divoká a miluje sex, pokud chlap ví, jak na to.  Máte to? Dobře, pokračujeme.

JAK SE HOLKA CÍTÍ, KDYŽ JI BALÍ CHLAPI

Do kavárny si zašla, aby přečetla pracovní maily a pak si připravila prezentaci do školy. Soustředí se na práci, ale když občas zvedne pohled od svého laptopu samozřejmě cítí, jak ji okolo sedící a procházející chlapi častují pohledy, který těkaj mezi jejími krásnými rty, očima a prsama. To, co hezká holka vystavená obdivu chlapů, zažívá, je směs několika emocí. Může se cítit:

  • mocná (ve smyslu Powerful)
  • polichocená
  • pobavená
  • vzrušená
  • dojatá
  • nebo otrávená

Složení těchto emocí závisí z jejího subjektivního pohledu mimo jiné třeba i na fázi menstruačního cyklu. Například tato kamarádka se mi svěřila, že v období PMS se cítí spíše depresivně (nikdo ji skutečně nemá rád, všechny chlapy zajímá jen sex), v období ovulace se zase může cítit jako největší pornstar (je vzrušená a nejraději by ošukala nejatraktivnějšího chlapa, kterej se jí zrovna začne dvořit).

OSLOVENÍ NESMĚLÝM MLÁDEŽNÍKEM

K té holce se najednou přiblíží kluk, který si po patnácti minutách váhání konečně dodal odvahy, aby ji oslovil (a všechna čest, chce to odvahu oslovit takovou holku). „A, ahoj, moc se omlouvám, že tě ruším.“ sype ze sebe omluvy a artikuluje tak, že je mu sotva rozumět.

Sklání se nad stolem ve shrbeném postoji, na hlavě hrnec umaštěných vlasů a na sobě vytahané kapsáče, které marně skrývají to, že kluk má tak půl metráku nadváhu. Vypadá, že si odskočil pro kafe z nějakýho skladu. „Nechtěla by sis dát se mnou čaj?“ pokračuje.

EMOCE VYVOLANÉ MOULOU

Jaký emoce holka v takový chvíli zažívá? Záleží na jejím charakteru a momentálním rozpoložení, ale s velkou pravděpodobností to bude pobavení, ale ve finále i velká míra otrávenosti: „Je to roztomilý, že mě oslovil, ale sakra! Jak si vůbec může myslet, že na mě má, že je na mojí úrovni?“ Může následovat i úzkostná reakce: „To dnes vypadám tak blbě, že mě oslovují takoví moulové?“

OSLOVENÍ LOVCEM

Uběhne asi rok a ta samá holka sedí v kavárně. Najednou ji zaujme něčí hlas. U baru stojí chlap a objednává si kafe. Mluví hlubším tónem, dobře artikuluje, ale věty vyslovuje uvolněně, bez spěchu. Prohodí s baristkou pár slov a ona se zasměje.

Na první pohled je v dobré kondici, jeho pohyby vyzařují sílu, uvolněnost a sebevědomí. Jeho oblečení není luxusní ani výstřední, ale přesto vypadá jinak, než průměrní chlapi. Možná je to těma vysokýma koženýma botama, který nikdo v jejím okolí nenosí, možná elegantním sakem nebo cool džínovou bundou. Možná účesem nebo střihem vousů. To je ve finále jedno.

Když si chlap všimne, že se na něj dívá, opětuje její pohled. Pak se na moment zadívá mimo, do dálky, a lehce se pousměje, jako by ho zrovna napadlo něco zábavného (to, co ona neví je, že si ji právě představuje u sebe v posteli), pak svůj pohled opět upře do jejích. Dívá se uvolněně, ale přímo, sebevědomě a tentokrát svůj zrak neodvrátí dřív, než ona, i kdyby měl pohled trvat déle než pět vteřin.

V tu chvílí holka pocítí, jak jí na předloktí naskočila husí kůže a cítí jemné lechtání v podbřišku. Chlap se loučí s baristkou, udělá při tom pár kroků k dívčinu stolu. Pohybuje se uvolněně, beze spěchu. Zastaví se a chvíli se na ní jen dívá – udržuje oční kontakt.

„Ahoj,“ konečně ji osloví přímo a jednoduše podle Zákona minimální snahy: „Vidím, že máš taky ráda kafe. Líbíš se mi. Pojďme si ho dát někdy spolu. Co třeba příští týden?“

ZÁKLADY PROSTĚ HRAJOU ROLI

Holka se cítí tou přímostí možná překvapená, trochu snad i uražená, ale všechny emoce překrývá vzrušení. To, jestli ve finále opravdu půjdou na rande, není jisté, ale jemu na tom vlastně tolik nezáleží. Pokud ho ona odmítne, jen se pousměje a mávne nad tím rukou. Dnes asi osloví ještě další podobně atraktivní holky.

Co ona netuší je, že tenhle chlap byl původně umaštěnej špekatec, který ji oslovil před rokem. Akorát se rozhodl na sobě zamakat a změnil se k nepoznání.

Nechme teď stranou konverzační dovednosti. K tomu, abychom se dostali tak daleko, to znamená, dokázali holku úspěšně oslovit, pozvat na rande, pozvat ji k sobě domu a políbit ji hned na první rande, musíme mít zvládnuté nejdřív tzv. základy tedy základní předpoklady pro balení holek. Proto si je pojďme projít v téhle kapitole. Jedná se o tón hlasu a artikulaci, fyzickou kondici, tělesný postoj, hadry a účes.

Fyzička je důležitá - doporučuju cvičit minimálně tři krát tejdně. Mám rád zvedání vah v posilovně i cvičení s vlastní vahou.
Fyzička je důležitá – doporučuju cvičit minimálně tři krát tejdně. Mám rád zvedání vah v posilovně i cvičení s vlastní vahou.

OD ZÁKLADŮ SE ODRAZÍŠ

Podstatným faktem ohledně základů je toto: zvládnutí těchto disciplín při balení holek velmi pomáhá, nicméně rozhodně samo o sobě nezaručuje úspěch. Pokud víte, jak s holkou sebevědomě, mužně, zábavně a intimně komunikovat, často je ochotna vám mnoho ohledně základů odpustit. Zkrátka, pokud to s holkama umíte, nemusíte mít nutně svaly, čupr účes, drahý hadry atd. (ale samozřejmě to vůbec není na škodu a může to v některých případech hrát i rozhodující roli, zda budete mít u holky úspěch).  

Základy je zkrátka dobré mít pořešené. Teď se na ně mrknem jednotlivě.

TÓN HLASU A ARTIKULACE

Většina holek má v oblibě, pokud váš hlas a mluva vyzařují rysy jako sebevědomí, sílu, uvolněnost, přirozenou dominanci.

  • ANO: mluvte hlubším tónem, uvolněně, dobře artikulujte.
  • NE: drmolení, špatná výslovnost, mumlání, příliš výrazná mluva (řvoun, jehož krákorání je slyšet na celej bar).   

FYZICKÁ KONDICE

K tomu, abyste sbalili atraktivní holku, nemusíte být nagelovanej kulturista se sixpackem (někdy je to dokonce na škodu). Být v dobrý fyzický kondici ale určitě pomáhá, zejména kvůli tomu, že to přirozeně podporuje sebevědomí.

Obecně doporučuju sporty, který zvedaj hladinu testosteronu a vedou k růstu fyzický síly a zdravý agresivity – zvedání těžkejch vah, bojový sporty jako box apod.

Osobně cvičím minimálně třikrát týdně a nedokážu si už život bez toho představit. Dobrá kondice se samozřejmě pozitivně projeví i při sexu.

Kardio taky fajn, ale osobně to s nim nepřehánim. Nechci bejt žádnej vychrtlej maratonec. Běhám zásadně do kopce nebo do schodů na sílu.
Kardio taky fajn, ale osobně to s nim nepřehánim. Nechci bejt žádnej vychrtlej maratonec. Běhám zásadně do kopce nebo do schodů na sílu.

TĚLESNÝ POSTOJ

Nestůjte shrbeně, ale rovnejte se! Představte si, že uprostřed hlavy máte ukotvenou šňůru, který vás permanentně tahá směrem vzhůru.

Celkově věřím v princip psychosomatiky – tzn. celkové provázanosti mysli a těla fungující oběma směry. Jednoduše řečeno to funguje tak, že pokud při hovoru s holkou nasadíte uzavřenou, defenzivní tělesnou polohu (např. křížíte ruce a nohy, hrbíte se, nebo sedíte či stojíte příliš strnule), odrazí se to i na vašem psychickém stavu – budete se chovat a působit submisivně, defenzivně.

Proto za každých okolností (a v komunikaci s holkama obzvlášť), nasazuju otevřený, uvolněný a lehce dominantní postoj nebo posed – tzn. nikdy nekřížím nohy a ruce, sedím nebo stojím uvolněně, ale zpříma. Pokud při hovoru s holkou stojím, používám postoj s rozkročenejma nohama (podobně jako kovboj při střelbě). Pokud sedím u stolu, občas položím jednu ruku na opěradlo sousední židle – tato poloha vyzařuje klid a dominanci.

Samozřejmě, nic se nesmí přehánět. Pokud například budete sedět s příliš rozkročenejma nohama, budete působit jako buran.

OBLEČENÍ A ÚČES

Pokud jste člověk se zajímavým životnim příběhem, například známej herec, zpěvák, můžete si na sebe vzít klidně pytel od brambor a ženský na vás stejně poletí. Lovcův deník ovšem není určen pro celebrity, ale normální chlapy, kteří na sobě chtějí makat.

Takže ano, pokud nejste celebrita, je dobrý trochu vyniknout i stylem oblíkání. Obecně doporučuju odlišit se od průměru – tzn. najít si svůj specifický styl, kterej obsahuje detaily, jichž si ženská všimne a které vás odliší od šedivý masy chlapů, kteří na výběr oblečení zcela serou.

Pokud jde o cenu oblečení, obecně upřednostňuju spíš rafinovanost a neprvoplánovost. Nejsem fanouškem přehnaně luxusního stylu oblíkání a soustředění se na drahý značky – působí to podle mě až zženštile, ale samozřejmě i tady platí, že spektrum vašich potenciálních milenek je velmi široký a i šášula navlečenej od hlavy k patě v Louis Vuitton hadrech se všudypřítomnejma logama si svoje ženský publikum taky najde.

ZAČNĚTE MAKAT NA ZÁKLADECH

Takže, pokud základy nemáte ještě zcela podchycený, začněte na nich makat. Ve výsledku se to pozitivně projeví i v jiných oblastech vašeho života, než jsou vztahy s holkama. V příští kapitole se mrknem na to, jak chlap, který už má základy pořešený, může pozvat holku k sobě domů na prvním rande.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz nebo v diskusi pod článkem

4 Comments

  • Ahoj, díky za dobrej článek. Zajímalo by mě to téma, jak pozvat holku k sobě domů. Docela v tom plavu 🙂

  • Ahoj, Tome, díky za reakci. Pozvat holku k sobě domů na prvním rande není ve výsledku žádná věda. Musíš mít ovšem pořešené základy. Kapitolu na tohle téma v současný době chystám, takže sleduj FB: https://www.facebook.com/LovcuvDenik/ , ať si ho můžeš přečíst, hned jak bude venku. Lovu zdar!

  • Můžu balit slečny i když tyhle základy nemam uplne vyreseny?

  • Samozřejmě, že jo, Tome. Ale je dobrý na základech průběžně makat. Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *