Má smysl používat Tinder?

Ok, vzdávám se. Jako stupidní sporťák jsem to přehnal s nákladem činek v posilovně a hnul si se zádama. Následující víkend strávim doma v posteli.  S balením holek to ale takhle moc daleko neposunu. No, dobře. Nezbývá mi, než použít Tinder.

Aplikace Tinder - má smysl ji používat?
Aplikace Tinder – má smysl ji používat?

Tinder přináší možnost seznámit se a oslovit holky bez studenýho balení (oslovování atraktivních holek napřímo) – tedy pohodlně, bez adrenalinu, což mi prostě nepřináší takovou zábavu a uspokojení. Na druhou stranu tato apka a digitální balení obecně nabízí i určité benefity.

JAKÝ VÝHODY MÁ TINDER

  • Možnost procházet si hromadu profilů holek hledající seznámení časově nenáročnym způsobem a v pohodlí – například na záchodě nebo když ležíš v posteli jako invalida a nejsi schopen pohybu.
  • To, že si uživatelka zřídí na Tinderu profil, naznačuje její ochotu se seznámit a filtrujete tedy automaticky holky, které by o kontakt s vámi neměly zájem, ať už z důvodu toho, že jsou zadané nebo z jakéhokoli jiného. Nicméně přítomnost na Tinderu ještě neznamená, že holka s tebou půjde na rande nebo okamžitě pomaže do postele.
  • Pokud se zrovna nacházíš v cizině, kde neznáš místní prostředí, podniky a neovládáš plynně jazyk, můžeš použít Tinder jako pomůcku pro seznámení s místníma holkama.

NEVÝHODY TINDERU OPROTI STUDENÝMU BALENÍ

  • Přicházíš o dobrodružství, který poskytuje pouze oslovování a balení holek napřímo a osobně. Na Tinderu se nenaučíš jak správně oslovit holku a získat od ní kontakt, ani Jak udržovat správnej oční kontakt při balení. Digitální balení tedy v podstatě nepředstavuje balení v pravém slova smyslu, ale pouze způsob, jak získat kontakt na holku. Tinder přináší potenciál ti zajistit rande, nic víc, nic míň. Nikdy nepropadni stupidní a naivní představě, že holku sbalíš přes chat. Musíš se s ní naopak vidět naživo co nejdříve!
  • Fotky dost často lžou. Při studeným balení víš okamžitě, jak tvoje vyvolená vypadá. Na Tinderu se občas stane, že z modelky na fotkách se vyklube o dost míň atraktivní stvoření. Zajímavým jevem je naopak to, když žena v reálu vypadá lépe nežli na fotkách. Ano, z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že u určitého procenta uživatelek aplikace se to stává.
  • Podle toho, co jsem slyšel od holek, s nimiž jsem se o aplikaci bavil, část uživatelek Tinder používá pouze pro zvýšení sebevědomí nebo případně jen pro legraci – procházejí si fotky chlapů, občas někomu dají like, ale ve skutečnosti nemají v úmyslu jít s někým z nich na rande.

MASIVNÍ KONKURENCE

  • Tím úplně nejvýraznějším problémem je konkurence. Při balení holek na ulici nečelíš téměř žádné, či jen minimální konkurenci. Večer v baru či klubu je to už horší, ale dá se to zvládnout. A na Tinderu? Čelíš masové konkurenci zástupů všech chlapů, kteří by za normálních okolností tváří tvář nenašli odvahu holku oslovit.
  • Udělal jsem si menší průzkum mezi uživatelkami Tinderu a je to tak – pokud se holka chlubí fotografiemi, na kterých vypadá alespoň trochu dobře (rozuměj lépe než hrůzostrašná vepřice), co like, to téměř jistý match. V případě několika propojení má během hodiny schránku plnou desítek i stovek vzkazů od nadržených wanna be milenců. I pokud se tedy s holkou „propojíš“ a pozveš ji na rande, tvoje zpráva pravděpodobně zapadne mezi desítkami až stovkami vzkazů od dalších ctitelů.

TINDER MONETIZACE

  • Tinder samozřejmě není pouze aplikací stojící na skvělém nápadu, ale rovněž byznys projektem. To znamená, že se tvoje používání aplikace snaží monetizovat. Apka je přizpůsobená k tomu, aby z tebe nějakým způsobem dostala prachy. A faktem zůstává, že oproti minulým dobám je dnes pro efektivnější dosažení úspěchu nutno si používání apky zaplatit – tj. pořídit si prémiové funkce.
  • Za úplatu ti nabízí například možnost neomezeně likovat, upřednostnit svůj profil v zobrazování, či okamžitě vidět, kdo ti dal like.
  • Pokud se rozhodneš si zaplatit nějakou prémiovou funkci, nepočítej s tím, že ti automaticky zaplní kalendář rande s holkama. Pro úspěch na Tinderu totiž potřebuješ kvalitní profil se skvělými fotkami, s jejichž pomocí vynikneš nad průměr ostatních uživatelů. Dále dobrý profilový text a efektivní otvírák, neboli úvodní frázi, kterou posíláš holkám, s nimiž ses propojil.
Tinder krasavice
Tinder krasavice! Vypadá tak i v reálu? Kdo ví!

TINDER V PRAXI

Ok, tak jsem v tom zase. Ležím v posteli a svajpuju doleva a doprava jako idiot. Na konci dne mi pak přistane pár „matches“ – tedy vzájemného propojení s holkama.

Při pohledu do historie zpráv, které jsem posílal, když jsem apku používal před pár lety, se trochu zastydím. Jalové kecy, rádoby vtipné otázky ve snaze zaujmout originalitou. Takovýmto způsobem se s tím už matlat nebudu. Zejména pokud se s danou dívkou vůbec neznáte, elektronický texting představuje formu komunikace, s jejíž pomocí sotva navážete intimnější vztah.

JAK PSÁT HOLKÁM NA TINDERU

Proto nyní holkám, s nimiž jsem se na Tinderu spároval, téměř ihned posílám zprávu, která obsahuje můj originální otvírák. (V dnešní době, kdy jsou seznamovací aplikace přehuštěné uživateli nemá cenu hrát to na “klídek přístup” a psát holkám až později.)

Jaké jsou charakteristiky funkčního otvíráku? Měl by být:

  • Originální.
  • Vtipný.
  • Stručný.
  • Univerzální. (Jedinou součástí, kterou modifikuješ by mělo být oslovení holky jménem. Oslovení doporučuju používat, protože pomůže v holce vyvolat dojem, že je otvírák určen pro ni. Respektive jí alespoň naznačí, že sis dal alespoň tu práci a napsal do něj její jméno.) Jediná funkční strategie digitálního balení spočívá v oslovování co největšího množství holek. Za takovéto situace prostě nemůžeš vymýšlet originální otvírák pro každou z nich. To by ses z toho zbláznil!
  • A měl by umožňovat hned v dalších zprávách navrhnout rande tváří v tvář.
  • To je vše. Žádný další zbytečný bláboly – zásadně například holkám nelichotím, ani jim nepíšu žádné romantické bullshity. (Víc na téma, jak psát zprávy holkám najdete v kapitole Divoká Bratislava.)
  • Pokud mi tedy holka přes Tinder položí nějaký dotaz, slušně a s respektem odpovím. Nereagování na její dotaz by totiž u ní pravděpodobně vzbudilo podezření, že něco skrývám. Sám se holek na nic nevyptávám, stačí mi informace z profilu a pak naše osobní setkání.
  • Velmi zásadní je také to, že při komunikaci po Tinder messengeru se snažím co nejdřív náš rozhovor přenést někam mimo Tinder, do jiné aplikace – například na WhatsApp. Tímto jednak motivuješ holku investovat do vaší komunikace a také tím nastavíte intimnější a bližší atmosféru.

Vytvořením funkčního otvíráku se podrobně zabývám v jedenácté kapitole své e-knihy Lovcův trénink: sbal ji, mějte sex!, která je věnovaná digitálnímu balení.

ALTERNATIVNÍ METODY PSANÍ

Na Tinder jsem se zeptal taky svých kamarádek s benefity a MLTR přítelkyň. Většina z nich odpověděla, že Tinder někdy v životě použila, nebo pořád používá. Většina z nich se shodne na tom, že je to poměrně tristní záležitost, protože většina chlapskýho osazenstva se jim příliš nezamlouvá – častý stížnosti směřujou zejména k fotografiím nagelovanejch, polosvlečenejch týpků.

Od těchto holek taky vím, že část chlapskej uživatelů Tinderu se nepokouší nijak složitě komunikovat, ale jdou rovnou na věc s nabídkou sexu (někdy explicitně vyjádřenou, někdy vulgárně, někdy jemněji).

Osobně tuhle taktiku nepoužívám. Mezi její kladný stránky počítám to, že následuje Zákon minimální snahy a určitě je v tomto ohledu lepší, než nějaké dlouhé, složité vykecávání online. Na druhou stranu pochybuju, že tahle aktivita komukoli přinese setkání s atraktivní ženskou. Jedná se podle mě o taktiku vhodnou pro poměrně atraktivní (nebo alespoň v rámci možností slušně vypadající chlapy), kteří jsou nadržení, nejsou schopní sbalit holku na přímo třeba v baru a na Tinderu tímto způsobem zaskórujou sex s o řády méně atraktivní ženskou.

Jedonduše řečeno – jedná se o taktiku spojující nadržený chlapy s o řády méně atraktivníma ženskejma, než jsou oni sami.

MÁ TEDY SMYSL POUŽÍVAT TINDER?

Můj názor je, že obecně vzato ano, ale musí se na to jít správně a nejlépe kombinovat Tinder s dalšími typy balení – studené balení (oslovování holek napřímo), balení holek ve svém sociálním kruhu atd.  

MOJE ZÁŽITKY S TINDEREM

Jak dopadlo moje první Tinder rande po dlouhý době si můžeš přečíst tady.  Jak jsem použil Tinder v Barceloně tady, jak v Brně tady.

Rozbor, jak používat Tinder skutečně efektivně a vyzrát na jeho algoritmus, najdeš zde.

A opravdu komplexní, mnohostránkový návod, jak na efektivní digitální balení, které ti zaplní kalendář schůzkama s atraktivníma holkama, najdeš zde.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.


9 Comments

  • S Tindrem mam mizernou zkusenost. Byl jsem asi na deseti randech, a vzdycky uplne na nic. Holky znudeny, nafrneny. Pritom jsem se choval jak gentleman, platil drinky, super vecere a nic. Pokazdy prej, ze si brnknem a uz se neozvou. Zenske sou proste na palici.

  • Čau, Karle. Tvoje stížnost je trochu na delší reakci. Za prvý, při prvním rande skutečně nemusíš (dokonce bys ani neměl) investovat nějaký velký peníze do drahých večeří, drinků a podobně. Víc si můžeš přečíst tady: https://lovcuvdenik.blogspot.com/2018/10/prvni-rande.html.
    Jinak, aby tvoje rande dopadlo dobře, musíš mít zvládutý tzv. fundamentals – tedy základy toho, jak máš před ženskou vystupovat – tzn. vzhled, oblečení, účes, tón hlasu atd. Post na tohle téma chystám v blízký době.
    Musíš vědět, jak udržovat správnej oční kontakt: https://lovcuvdenik.blogspot.com/2018/10/tip-ocni-kontakt-pri-baleni-je-zaklad.html
    Jak vést konverzaci na osobní témata: https://lovcuvdenik.blogspot.com/2018/10/prvni-rande.html
    A ve finále jak eskalovat a holku políbit: https://lovcuvdenik.blogspot.com/2018/10/tip-jak-poprvy-polibit-holku.html

    Mrkni na to, další články s tipama budou příbývat.

  • Tinder je out, radsi pstim porno

  • Hehe, taky řešení. Na masturbaci nad pornem není samozřejmě nic špatnýho. Osobně doporučuju to s ní nepřehánět (snažit se ji omezit) a spíš se věnovat reálnýmu sexu s holkama.

  • Dobrej clanek

  • Díky!

  • Pouzivam ted spis happn

  • na Tinder rande chod9m celkem casto, ale holky vetsinou prumer, podprumer. Ale zas je dostanu do postele 😀

  • Ahoj, Láďo. Jo, týhle aplikaci se budu v budoucnu věnovat taky. Měj se!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *