Tip: Oční kontakt při balení je základ!

Oční kontakt – nejzásadnější součást nonverbální komunikace, kterou prostě musíš ovládnout, pokud se v noci nechceš tulit ke svýmu plyšákovi, nýbrž k dámě, s níž zrovna konverzuješ nad drinkem. Jak na to?

Na prsa se jí podívat můžeš, ale pohled do očí je to, co buduje atraktivitu!

Všiml jsem si, že hodně chlapů oční kontakt příliš nezvládá. Přitom je to vlastně jednoduchý. Stačí trochu cviku a uvidítš, jak i velmi dominantní a sebevědomá žena začne vlivem vašeho pohledu projevovat respekt a zájem vůči tvý osobě. Pokud chceš sbalit holku, správný intimní oční kontakt je prostě základ.

PRAVIDLA SPRÁVNÉHO POHLEDU

Při udržování očního kontaktu dodržuju pár jednoduchejch pravidel:

  • Můj pohled je uvolněný, klidný (tzn. žádné nervózní těkání očima)
  • Hledím buďto jakoby do prázdna (do dálky) nebo pevně holce do očí – stále ale platí pravidlo klidu, žádné vykulené civění. Moje oči a svaly kolem nich jsou uvolněné. Občas je možný střídat pohled na její levé a pravé oko. Často prostě ale koukám pouze do jednoho.  
  • Pokud se díváme vzájemně do očí, nikdy neodvrátím zrak jako první (s výjimkou výjimečných, neočekávaných situací, jako když vás osloví někdo třetí apod., kdy je to akceptovatelné). Toto vyžaduje už nějaké schopnosti a zkušenost.
  • Pokud jste nervózní, budete mít zpočátku problémy, ale s každým novým rande budete klidnější a vaše schopnost klidně, uvolněně, ale pevně hledět ženě do očí se bude rapidně zvyšovat. V tu chvíli si taky začnete všímat, jak jsou ženy v této disciplíně dobré.
  • Zatímco hodně chlapů si schopnost uvolněného dominantního pohledu z očí do očí musí nacvičit, většina žen to zvládá zcela přirozeně. Nesebevědomého chlapa, neschopného řádně udržovat oční kontakt jednoduše uškvaří svým pohledem.
  • Nikdy v žádném případě neodvracím zrak dolů – jedná se o submisivní gesto.
  • Ve chvíli, kdy holka odvrátí zrak jako první, po chvíli udělám totéž, ale zahledím se nikoli dolů, ale do strany – plynule přejdu z pevného pohledu do jejích očí v klidný pohled upřený do nikam.
  • Když žena odvrátí zrak, občas nechám pár dalších vteřin pohled upřený na ni.
  • Občas je fajn uvolněný, pevný a dominantní pohled doplnit mimikou obličejových svalů. Například zvednout obočí při výrazu zájmu nebo překvapení.

INTIMNÍ OČNÍ KONTAKT FUNGUJE JAK KOUZLO

Podle mejch zkušeností představuje správnej intimní oční kontakt jeden z nejzásadnějších nástrojů, jak v holce vzbudit zájem a vzrušení. Správný chlapský pohled z očí do očí totiž vyzařuje totiž sebejistotu a dominanci. Pomůže vám tedy připravit ženu třeba na první polibek.


Od tý doby, co jsem se na oční kontakt začal víc soustředit, se můj ůspěch při balení významně zvýšil. I holky začaly častěji zmiňovat, že se jim moje oči líbí.

MÁŠ SVĚTLÝ OČI? HOLKY Z AFRIKY A ASIE SE Z THO ZBLÁZNÍ!

Tím se dostávám ještě k jedný oblasti, kdy váš oční kontakt může bejt opravdovym trumfem a to zejména v případě, kdy máte oči světlejších barev (modrý, zelený). Tou je balení cizinek pocházejících z oblastí, kde tohle zbarvení duhovky není obvyklý.

Jak už to bývá, to, co je pro nás nevšední, to nás většinou i přitahuje. Proto Španěly nebo Italy tak fascinujou blonďatý vlasy Slovanek, Asiatům připadaj atraktivní evropsky tvarovaný nosy a oči a spousta bílejch chlapů sní o sexu s černoškou (mimochodem, více o mých zkušensotech se sexem s holkama z Afriky a Karibiku najdete v kapitole První lov).

Poslední dobou jsem měl několik rande s holkama z Asie a severní Afriky (Čína, Singapur, Alžírsko, Maroko), který moje zelená barva očí doslova hypnotizuje. Některý z nich o mých očích melou tak ustavičně, až to začíná být někdy otravný. Byla by nicméně škoda, tuhle výhodu nevyužít.

ZAČNI TRÉNOVAT HNED NA PŘÍŠTÍM RANDE

Zkrátka, pozvi holku na rande (tipy jak na to najdete v kapitole První rande) a během schůzky pak trénuj správnej oční kontakt!

LOVU ZDAR

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

One Comment

  • Dneska budu cvicit 🙂

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *